Пријетио начелнику Кнежева

Н. Б.
Пријетио начелнику Кнежева

Кнежево - Полиција ради на расвјетљавању инцидента који се десио испред куће начелника Кнежева Горана Боројевића, гдје је Саво Лулић (69) пријетио првом човјеку ове општине и његовој породици, а потом се повриједио.

Све се десило у понедјељак послијеподне, када је Лулић дошао у двориште Боројевића. Начелник је изашао из куће када је чуо буку.

- Кренуо сам према њему и он је почео да бјежи. У једном тренутку се саплео, пао и повриједио се. Ја сам позвао полицију. Нисам га ни такнуо - казао је Боројевић. Додао је да Лулић од општине тражи да му призна статус ратног војног инвалида.

- Нисам сигуран о чему се тачно ради. То је у надлежности општинских служби - казао је Боројевић. Истакао је да му је Лулић и раније пријетио, што је пријавио полицији.

- Лулић је због ових пријетњи испитан у полицији. Он је инспекторима рекао да је начелнику доставио документацију у којој тражи да му се признају права из области борачко-инвалидске заштиту. Тврди и да је у општину доставио и пресуду Врховног суда РС којом су му призната права, а да се у општинским службама оглушују на пресуду - рекао је извор “Гласа Српске”.

Незванично, Лулић, који је са повредом руке превезен у Дом здравља у Кнежеву, а потом у Универзитетски клинички центар РС, полицији је испричао да га је Боројевић ударио и да се тако повриједио. У Полицијској управи Бањалука рекли су да раде на расвјетљавању случаја. Са Лулићем јуче нисмо успјели да ступимо у контакт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана