Предсједник Скупштине општине Градишка одушевио у емисији “Никад није касно” VIDEO

mojagradiska.com
Предсједник Скупштине општине Градишка одушевио у емисији “Никад није касно” VIDEO

Својим првим појављивањем у емисији „Никад није касно” Миленко Павловић звани Милер (61) приредио је прави спектакл. Овај такмичар, који се иначе музиком бави из хобија, је бивши директор банке који данас ради као предсједник Скупштине општине Градишка.

„Ово је први пут да имамо председника општине на сцени”, рекао је Жика Јакшић што је публика у студију поздравила аплаузом. Међутим нико није могао ни да претпостави да је предсједник Милер прави шоумен.

Он се у такмичењу ветерана представио пјесмом „Свијет у ком живим” од „Индеџа”,а већ на прве тактове публика је била у трансу.

Милер је, осим талента,на великој сцени показао и невјероватну енергију и плесно умијеће, а публика је све вријеме током његовог наступа била на ногама.

„Мало сам остао без гласа”, рекао је одушевљено Саша Милошевић Маре, а затим наставио: „Извођење ове песме уопште није лак задатак, али ви сте вечерас били перфектни”.

„Без емоција нема успеха, а он је кроз ову песму донео емоције и то је дигло пубику. Он је победник”, прокоментарисао је Веселин Вујовић.

„Не само публику, подигао је и мене са столице. Браво, свака част”, рекла је одушевљено Калиопи, пренио је портал mojagradiska.com.

Погледајте како то звачи кад Миленко Павловић Милер пусти глас од 1:00:50

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана