Pokloni vraćaju osmijeh hrabrim ženama

M. L.
Pokloni vraćaju osmijeh hrabrim ženama

Banjaluka - Kompanija "Robot BH" uručila je prehrambene pakete članicama Udruženja žena oboljelih od karcinoma "Iskra" Banjaluka povodom 8. marta, Dana žena.

- Nastojimo u svakom trenutku pomoći svojim građanima. Naša briga posebno je izražena tokom praznika, jer želimo da posvetimo pažnju kategorijama koje nisu u mogućnosti dočekati praznike na način kako to većina građana osjeti - rekla je rukovodilac Marketing službe kompanije "Robot" Amina Brotlić.

Ona je podsjetila da su lani povodom Dana žena poklone uručili hrabrim ženama iz Zavidovića koje su članice Udruženja žena oboljelih od raka dojke "Budućnost ZA".

Ove godine prehrambene pakete uručili su članicama "Iskre" s ciljem da izmame osmijeh na lica ovih borbenih žena. Brotlićeva je kazala da "Iskra" broji 250 članova, od kojih je 60 stalno aktivno.

- Nadam se da će "Robotove" aktivnosti u okviru društveno odgovornog poslovanja svima služiti kao primjer, te da će ovakvih humanitarnih aktivnosti biti mnogo više u našem okruženju - rekla je Brotlićeva i u ime kompanije "Robot" čestitala praznik svim ženama širom BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana