Почела изградња куће за осмочлану породицу Милинковић

Срна
Почела изградња куће за осмочлану породицу Милинковић

Приједор - У Црној долини код Приједора данас је почела изградња куће за осмочлану породицу Милинковић, а ову акцију су организовале чланице Кола српских сестара, градске организације Црвеног крста и породица заробљених погинулих бораца и несталих цивила.

Радници предузећа "Кнежевић" данас су почели да припремају терен за изградњу темеља.

Предсједник Кола српских сестара Јадранка Мијић изјавила је да је ријеч о вриједној и честитој породици Наташе и Срећка Милинковића која шесторо дјеце одгаја у неусловној и трошној кући.

"Дио почетних средстава обезбиједило је Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске, а на Светосавском балу смо прикупили око 2.700 КМ што нам је довољно да се акција покрене", истакла је Мијићева и додала да је за ову годину планирано да се сазида темељ куће.

Она је апеловала на све хумане људе у Приједору и околини да се одазову овој акцији и донирају средства или грађевински материјал за завршетак куће у што краћем року.

Предсједник Организације породица заробљених погинулих бораца и несталих цивила Здравка Карлица придружила се овом апелу и додала да је ријеч о породици којој је баш потребна помоћ.

Срећко Милинковић истакао је да се овом акцијом остварује његов једини животни циљ - да дјеца добију прави кров над главом.

Сви који желе да помогну породици Милинковић у наредном периоду могу да уплате средства на рачун Кола српских сестра у Приједору или личном донацијом грађевинског материјала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана