Otvorena “Slatka zimska čarolija” u Prijedoru

Srna
Otvorena “Slatka zimska čarolija” u Prijedoru

Prijedor - U Prijedoru je večeras otvorena manifestacija “Slatka zimska čarolija”, a u okviru nje i klizalište, do 1. februara. Vlasnik klizališta Mladen Bosančić najavio je brojne muzičke programe, dodjelu paketića, hokejašku utakmicu i školu klizanja.

On je dodao da će klizalište raditi svakim danom od 10.00 do 22.00 časa, te da će cijena jednog sata, uz iznajmljivanje klizaljki, iznositi četiri KM.

“Prošle godine je kroz klizalište prošlo gotovo 30.000 Prijedorčana. Vjerujemo da će interes za klizanje i razne događaje koje smo pripremili i ove godne biti veliki”, istakao je Bosančić.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da je ovo drugi put da grad ima klizalište u vrijeme novogodišnjih praznika.

“Prošle godine je ovo bila veoma posjećena manifestacija i odlučili smo da je opet ponovimo”, rekao je Đaković.

Manifestaciju “Slatka zimska čarolija” podržali su brojni sponzori, među kojima je i Fabrika keksa “Mira”, koja podržava gotovo sve dječije i omladinske manifestacije u gradu.

“Prošle godine smo bili organizatori, a ove sponzori ove zimske čarolije”, rekla je pomoćnik direktora “Mire” Marina Cvjetićanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana