Mažoretkinje prodefilovale ulicama Trebinja

Srna
Mažoretkinje prodefilovale ulicama Trebinja

Trebinje - Mažoretkinje "Karavana mimoze" iz Herceg Novog, uz pratnju gradske muzike, prodefilovale su danas ulicama Trebinja dijeleći građanima mimoze.

Karavan mimoze, koji je prošao ispred hotela "Leotar", preko Kamenog mosta, Dučićeve ulice i mosta Ive Andrića, pozdravio je veliki broj Trebinjaca.


Goste iz Herceg Novog, sa kojima je doputovao i gradonačelnik Stevan Katić, dočekao je gradonačelnik Trebinja Luka Petrović.

U hotelu "Leotar" večeras će biti priređen maskenbal. Učešće su najavile maske iz Herceg Novog, među njima i neki od pobjednika prvog velikog maskenbala održanog 3. februara.

Karneval mimoze gostovao je u Trebinju i prije dvije godine.

Građane Trebinja komšije su pozvale da posjete Herceg Novi i praznične manifestacije, najavljujući da će sutra od 11.00 časova biti upriličena fešta na Škveru, a u nedjelju, 18. februara, dva dječija maskenbala u Institutu Igalo.

Posjetom Trebinju biće završena promotivna tura praznika tokom koje je "Karavan mimoze" posjetio Beograd, Jagodinu, Zlatibor, Podgoricu, Banjaluku i Bijeljinu.

Karneval 49. Praznika mimoze priredili su organizatori "Praznika mimoze" i Turistička organizacija Trebinje, a pokrovitelj je grad Trebinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana