Мажореткиње продефиловале улицама Требиња

Срна
Мажореткиње продефиловале улицама Требиња

Требиње - Мажореткиње "Каравана мимозе" из Херцег Новог, уз пратњу градске музике, продефиловале су данас улицама Требиња дијелећи грађанима мимозе.

Караван мимозе, који је прошао испред хотела "Леотар", преко Каменог моста, Дучићеве улице и моста Иве Андрића, поздравио је велики број Требињаца.


Госте из Херцег Новог, са којима је допутовао и градоначелник Стеван Катић, дочекао је градоначелник Требиња Лука Петровић.

У хотелу "Леотар" вечерас ће бити приређен маскенбал. Учешће су најавиле маске из Херцег Новог, међу њима и неки од побједника првог великог маскенбала одржаног 3. фебруара.

Карневал мимозе гостовао је у Требињу и прије двије године.

Грађане Требиња комшије су позвале да посјете Херцег Нови и празничне манифестације, најављујући да ће сутра од 11.00 часова бити уприличена фешта на Шкверу, а у недјељу, 18. фебруара, два дјечија маскенбала у Институту Игало.

Посјетом Требињу биће завршена промотивна тура празника током које је "Караван мимозе" посјетио Београд, Јагодину, Златибор, Подгорицу, Бањалуку и Бијељину.

Карневал 49. Празника мимозе приредили су организатори "Празника мимозе" и Туристичка организација Требиње, а покровитељ је град Требиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана