Mališani u Donjim Podgradcima dobili novo igralište

M. V.
Mališani u Donjim Podgradcima dobili novo igralište

Gradiška - Novoizgrađeno igralište, u koje je uloženo 7.000 KM, otvoreno je kod Doma kulture u Gornjim Podgradcima, a novac za izgradnju doniralo je preduzeće “Nova dipo” iz Gradiške.

Načelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da je to drugo igralište koje je izgrađeno nakon što je lokalna uprava uputila poziv svim kompanijama, koje posluju na njenom području, da doniraju novac.

- Djeca u Gornjim Podgradcima sada mogu da uživaju u lijepom ambijentu u dvorištu Doma kulture, koji je ranije obnovljen novcem UNDP-a i opštine Gradiška - istakao je Adžić.

Predstavnik “Nove dipo” Miodrag Babić rekao je da je ovo preduzeće najznačajniji privredni subjekt u Podgradcima i da često učestvuje u donatorskim akcijama za pomoć sportskim aktivnostima, školi i crkvi u tom mjestu.

Prije nekoliko dana preduzeće “PMP Jelšingrad” koje je dio kompanije “FMG Industris” donirala je igralište koje se nalazi u parku kod graničnog prelaza. Lokalna uprava sa društveno odgovornim kompanijama sprovodi aktivnosti za izgradnju 12 igrališta na području Gradiške.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana