Лука Петровић се опростио са требињским Парламентом

nezavisne.com
Лука Петровић се опростио са требињским Парламентом

Требиње - Лука Петровић од данас и званично није више градоначелник Требиња и већ од сутра прелази на мјесто директора електропривреде РС, а његову функцију ће до избора за градоначелника, који слиједе ускоро, обављати његов замјеник Мирко Ћурић.

Ово је сам Петровић објелоданио на данашњем скупштинском засједању, на коме се кратко обратио одборницима који су га из скупштинске сале испратили бурним аплаузом.

"Радио сам савјесно и онолико колико сам могао, а на одборницима је да оцијене да ли је то заиста било тако, јер мислим да је оно што је најважније да смо направили радну атмосферу и подмадили кадровску структуру у Градској управи и предузећима, функционалне мјесне заједнице, а урадили смо много тога и на организацији рада", казао је Петровић.

 

Он је подсјетио да је урађен план капиталних инвеситиција 2017 – 2022, успоспостављена квалитена комуникација са Владом РС и Владом Србије, комуникација са Епархијом Захумско херцеговачком, а урађено је и низ добрих ствари, међу којим је као прва била Инвестициона конференција.

Петровић је подсјетио на 32 породична програма помоћи породицама којим је то било потребно, а покренуте су и 52 инвестиције и низ других ствари.

"Ово треба наставити на исти начин, а ја сам ту у Требињу, стотињак метара одавде, у Електропривреди и ту сам да то рјешавамо", додао је Петровић, захваливши се свим својим сарадницима у Градској управи, али и медијима и свима са којим је сарађивао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана