Кућни сајам у Источном Сарајеву: Богата понуда надохват руке

М. Латиновић, Ж. Домазет
Кућни сајам у Источном Сарајеву: Богата понуда надохват руке

Источно Сарајево - Компанија “SiM Impex” представила је јединствен асортиман гаражно-сервисне опреме у пословној јединици у Источном Сарајеву на манифестацији “Кућни сајам SiM Impex Сарајево”, гдје су заинтересовани имали прилику да најновије производе купе по специјалним цијенама.

Кућни сајам своја врата отворио је за посјетиоце у четвртак у осам часова, а прилику да разгледају и купе неке од производа из богате понуде те компаније заинтересовани су имали све до 18 часова. Разноврсна понуда привукла је велики број грађана, који су на овој јединственој манифестацији имали прилику да пазаре производе по акцијским цијенама.

- Фокус сајма био је на гаражно-сервисној опреми и то је била уникатна прилика да људи виде велики асортиман производа изложен на једном мјесту. Осим специјалних цијена на комплетан асортиман гаражне опреме, сјајне попусте обезбиједили смо и на уља за акумулаторе, метлице брисача, патоснице и бројне друге артикле - рекли су у “SiM Impex”.

Додали су да у њиховој продајној јединици у Источном Сарајеву, у улици Равногорској 22, грађани могу да набаве производе најпознатијих свјетских добављача ауто-дијелова.

Истичу да је сајам био јединствена прилика за размјену искустава и унапређење сарадње са постојећим, али и новим купцима, а заинтересовани су током цијелог дана имали прилику да од стручног особља компаније “SiM Impex” добију на лицу мјеста све информације о најновијим производима у свијету опреме и алата.

Предузеће “SiM Impex” у октобру 2017. године купила је америчка корпорација LKQ, што је дало нови замах развоју и унапређењу пословања и допринијело још бољем квалитету компаније, која ће ове године прославити двије деценије постојања.

- То ће бити прилика да на адекватан начин прославимо и овај јубилеј. “SiM Impex” у цијелој БиХ има 30 пословница - истакли су у “SiM Impexу” и додали да увелико планирају први централни сајам у Бањалуци, на новој локацији, који би требало да буде одржан у септембру.

Производи

У “SiM Impexу” наглашавају да константно раде на проширењу асортимана својих производа.

- Осим ауто-дијелова свјетски познатих добављача, у нашим пословницама нудимо и професионални ручни и електрични алат и широк избор опреме и алата - истакли су у овој компанији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана