Козарска Дубица: Кружни ток поклон граду

Д. С.
Козарска Дубица: Кружни ток поклон граду

Козарска Дубица - Водећа мљекара на тржишту БиХ "Млијекопродукт", која послује у оквиру регионалног лидера "Имлека", јубиларну, двадесету годину постојања и рада заокружила је донацијом средстава за изградњу кружног тока у општини Козарска Дубица.

Отварањем новог кружног тока, чија је вриједност изградње 43.000 КМ, настављен је низ пројеката које је "Млијекопродукт" реализовао од средстава намијењених за прославу јубилеја која су преусмјерена у друштвено одговорне активности.

Начелник Козарске Дубице Раденко Рељић захвалио је овој компанији на донацији и додао да ће изградња кружног тока у самом центру града, на веома фреквентној локацији, ријешити проблем гужве у саобраћају.

- Поносни смо на рад и успјехе компаније која на најбољи начин промовише име нашег града у земљи и региону - казао је Рељић.

У "Млијекопродукту" кажу да су задовољни бројним реализованим донацијама и кампањама у протеклој години.

- Опредјељење "Млијекопродукта" било је да умјесто организовања прославе поводом 20 година постојања мљекаре, средства преусмјеримо у донације. Драго нам је што смо били у прилици да дјелујемо на проблеме локалне заједнице с циљем њиховог рјешавања - рекао је маркетинг менаџер "Млијекопродукта" Владо Сандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана