Једномјесечна акција бесплатних мамографија од 21. јануара у Источном Сарајеву

Срна
Једномјесечна акција бесплатних мамографија од 21. јануара у Источном Сарајеву

Источно Сарајево - Једномјесечна акција бесплатних мамографских прегледа у Болници “Србија” у Источном Сарајеву, која се организује уз финансијску помоћ Олимпијског центра /ОЦ/ “Јахорина”, почеће 21. јануара, а не као што је раније било најављено, 14. јануара.

Из Болнице “Србија” саопштено је да је термин отпочињања акције бесплатних мамографија помјерен због великог броја нерадних дана почетком овог мјесеца, због чега није било могуће обављање свих неопходних припрема у овој болници и ОЦ “Јахорина”.

Бесплатне мамографије ће се радити у кабинету за мамографију Болнице “Србија” сваког радног дана од 21. јануара до 22. фебруара у периоду од 9.00 до 13.00 часова.

Све заинтересоване пацијенткиње старије од 40 година и пацијенткиње млађе од 40 година са медицинском индикацијом могу заказати преглед на број телефона 065/457-424  од 10.00 до 12.00 часова сваког радног дана, почевши од 15. јануара.

На преглед треба да понесу здравствену књижицу ради евиденције.

Болница “Србија” изразила је посебну захвалност ОЦ “Јахорина” на исказаној одговорности према грађанима Сарајевско-романијске регије.

“И до сада је ОЦ жЈахоринаж својим хуманим гестовима помагао нашу болницу, па се надамо да ће се то наставити и у наредним годинама”, наводи се у саопштењу Болнице “Србија”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана