Gradonačelnik Prijedora zahvalio policajcu-heroju za humani čin

Srna
Gradonačelnik Prijedora zahvalio policajcu-heroju za humani čin

Prijedor - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković primio je danas policajca-heroja Slađana Dačića, koji je iz hladne rijeke Sane spasio mladića, i zahvalio mu za ovaj humani čin.

"On je učinio human gest i spasio mladi ljudski život koji se iz nepoznatih razloga našao u rijeci Sani. Na tome sam mu zahvalan", rekao je Đaković.


Dačić, pripadnik Jedinice za podršku Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata u Banjaluci, zahvalio je na prijemu i pažnji koja mu je ukazana.

"Prijatno me je iznenadio i veliki broj poruka na društvenim mrežama iz cijele BiH, Srbije i Hrvatske, kao i podrška za ono što sam uradio", rekao je Dačić.

On je dodao da su ga roditelji mladića čiji su inicijali N.M, koji je juče skočio u rijeku Sanu sa gradskog mosta u Prijedoru, kontaktirali telefonom i dogovorili susret u toku dana.

Dvadesetdvogodišnji mladić koji je pokušao samoubistvo i dalje je na Odjeljenju psihijatrije prijedorske bolnice.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač pohvalio je policajce Slađana Dačića, Radenka Cvjetkovića, Sifeta Okića i Kasima Beganovića, koji su proteklih dana nesebično i hrabro spasili pet ljudskih života, pokazujući humanost i požrtvovanost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana