Градишка: Организована подјела опакетића за дјецу са аутизмом

Срна
Градишка: Организована подјела опакетића за дјецу са аутизмом

Градишка - Удружење родитеља дјеце с аутизмом “Дуга” у Градишци организовало је синоћ у Културном центру подјелу пакетића поводом предстојећих празника, Светог Николе и Нове године.

Предсједник Удружење “Дуга” Саша Касагић рекао је да су обезбједили пакетиће за 30 дјеце са аутизмом и више од 20 њихове браће и сестара, јер су хтјели да обухвате комплетне породице чланова Удржења.

Касагић је захвалио “Лионс” клубу из Швајцарске и њиховом члану Саши Гелбахусу, који су обезбиједили пакетиће за сву дјецу.

У програму додјеле пакетића учествовала је и аниматроска група из Бањалуке, која је одиграла едукативну представу за дјецу “Црни Деда Немраз”.

Члан аниматроске групе Тијана Радиша рекла је да је ријеч о ауторској представи коју изводи заједно са двојицом колега, те изразила задовољство што су први пут у Градишци овом представом могли да забаве и дјецу из Удружења “Дуга”.

Туристичка организација општине Градишке и комунално предузеће “Водовод” Градишка поклонили су дјеци из Удржења “Дуга” бесплатне пропуснице за коришћење клизалишта “Зимског град”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана