Doček na gradskom trgu u Kotor Varošu

Srna
Doček na gradskom trgu u Kotor Varošu

Kotor Varoš - Turistička organizacija opštine Kotor Varoš, pod pokroviteljstvom načelnika ove opštine, organizovaće doček Nove godine na gradskom trgu.

Direktor Turističke organizacije Miodrag Petrović rekao je da će Kotorvarošani imati priliku da novogodišnju noć dočekaju na otvorenom uz bogat kulturno-zabavni program, besplatne tople napitke i vatromet, koji će biti upriličen u ponoć.

"Posjetioce će zabavljati lokalni estradni umjetnici i bendovi, Kulturno- umjetničko društvo /KUD/ žBrio-Rudarž Maslovare, braća Žderić, Ranko Gavrilović Cigo i ansambl žŽuborž, a zvijezda večeri biće Lukijan Ivanović koji će Kotorvarošane uvesti u Novu godinu", istakao je Petrović i dodao da će posebna pažnja biti posvećena najmlađima, koje će Djed Mraz obradovati slatkišima.

Pokrovitelj dočeka Nove godine je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji će se u ponoć obratiti okupljenima i uputiti im novogodišnju čestitku.

"Uvjereni smo da Kotorvarošane očekuje dobra zabava i da će u velikom broju doći na Gradski trg", naglasio je Sakan.

Novogodišnji program na Gradskom trgu počinje u 20.00 časova, a u okviru nagradne igre biće podijeljeni pokloni najsrećnijim posjetiocima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana