Dječija Biblija i sanke nagrade za najbolji crtež

M. L.
Dječija Biblija i sanke nagrade za najbolji crtež

Mrkonjić Grad - Najljepši crtež o temi “U susret Svetom Nikoli” na adresu Kulturno-sportskog centra “Petar Kočić” u Mrkonjić Gradu poslali su Pavle Manojlović, Ana Tolimir i Lana Soldat.

Konkurs za najbolje crteže organizovan je drugi put sa ciljem da se djeca od predškolskog uzrasta do petog razreda  kroz igru i zabavu bolje upoznaju sa jednim od najvećih hrišćanskih praznika i zaštitnika.

U konkurenciji od 300 crteža u svim kategorijama, stručni žiri izabrao je 18 najljepših čiji su autori nagrađeni  ilustrovanim Biblijama za djecu koje je obezbijedila crkvena opština Mrkonjić Grad. Autori tri najbolja crteža dobili su i sanke kako bi im zimski raspust bio što zanimljiviji.

- Zadovoljni smo brojem pristiglih radova. Ovo je i obaveza da konkurs za najljepši crtež “U susret Svetom Nikoli” organizujemo i iduće godine, te da obezbijedimo što veći nagradni fond da bi što više djece dobilo poklone  - rekao je direktor KSC “Petar Kočić” Boro Boškić.

On je zahvalio osnovnim školama “Petar Kočić”, “Vuk Karadžić” i “Ivan Goran Kovačić”, te vrtiću “Milja Đukanović” što su prepoznali značaj ovog konkursa i učestvovali u takmičenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana