Дјечија Библија и санке награде за најбољи цртеж

М. Л.
Дјечија Библија и санке награде за најбољи цртеж

Мркоњић Град - Најљепши цртеж о теми “У сусрет Светом Николи” на адресу Културно-спортског центра “Петар Кочић” у Мркоњић Граду послали су Павле Манојловић, Ана Толимир и Лана Солдат.

Конкурс за најбоље цртеже организован је други пут са циљем да се дјеца од предшколског узраста до петог разреда  кроз игру и забаву боље упознају са једним од највећих хришћанских празника и заштитника.

У конкуренцији од 300 цртежа у свим категоријама, стручни жири изабрао је 18 најљепших чији су аутори награђени  илустрованим Библијама за дјецу које је обезбиједила црквена општина Мркоњић Град. Аутори три најбоља цртежа добили су и санке како би им зимски распуст био што занимљивији.

- Задовољни смо бројем пристиглих радова. Ово је и обавеза да конкурс за најљепши цртеж “У сусрет Светом Николи” организујемо и идуће године, те да обезбиједимо што већи наградни фонд да би што више дјеце добило поклоне  - рекао је директор КСЦ “Петар Кочић” Боро Бошкић.

Он је захвалио основним школама “Петар Кочић”, “Вук Караџић” и “Иван Горан Ковачић”, те вртићу “Миља Ђукановић” што су препознали значај овог конкурса и учествовали у такмичењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана