Deset godina Grad pozorišta Gradiška: Za jubilej premijerno predstava “Ljubav”

Milan Vujić
Deset godina Grad pozorišta Gradiška: Za jubilej premijerno predstava “Ljubav”

Gradiška - Povodom deset godina postojanja gradiškog Grad pozorišta sinoć je premijerno izvedena predstava “Ljubav” u Kulturnom centru Gradiška.

Predstavu je režirao Zlatan Vidović, po tekstu Mreja Šizgala. Glumci koji su igrali u predstavi su: Miljka Brđanin, Admir Mešić i Đorđe Janković.

Glumac Zlatan Vidović, koji je režiser ove predstave, ističe da je ljubav u današnje vrijeme zapostavljena i gubi svoj značaj, pogotovo kod mladih ljudi, a upravo o tome govori predstava “Ljubav”. On je istakao da je veoma zadovoljan što su uspjeli da urade komediju koja u sebi ima i elemente kabarea, stendapa i dobru koreografiju.

- Ovakvom predstavom ne mogu se pohvaliti ni neke veće produkcije u okruženju. Veoma sam zadovoljan jer su uslovi u kojima rade pozorišta jako nezahvalni i jako teški. Ovo je za nas veliki podvig - rekao je Vidović.

Glumac Admir Mešić smatra je da je ovo najkvalitetnija predstava u deset godina postojanja Grad pozorišta i da je publika aplauzima pokazala da se mukotrpan rad zaista isplatio.

- Jedan veoma naporan rad, mukotrpan, iscrpljujući rad, ali se na kraju isplatilo i drago mi je što smo na pravi način proslavili deseti rođendan i našoj publici podarili odličnu predstavu - kazao je Mešić.

Prva repriza predstave će biti odigrana 9. oktobra u 20 časova u Kulturnom centru u Gradišci, a dogovoreno je njeno izvođenje i u Narodnom pozorištu i pozorištu “Jazavac” u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana