Цвијановић: За функције у сарајеву потребни одговорни људи

Срна
Цвијановић: За функције у сарајеву потребни одговорни људи

Бијељина - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је вечерас у Бијељини да за функције у Сарајеву морају бити изабрани одговорни људи да би се знало која је то мјера за БиХ и колико много, широко и далеко треба да се остварују интереси Републике Српске.

“Сигурна сам да ћемо након избора имати одговорне људе на локалном, републичком и на нивоу БиХ, а све да би Република била боља и стабилнија”, рекла је Цвијановићева на конвенцији Младих социјалдемократа.

Она је оцијенила да је Српска већ боља и стабилнија и додала да, онако како вјерује у Републику Српску, тако вјерује и у СНСД и младе људе који су покретачка снага ове политичке организације.

“Вјерујем да ће у Бијељини и вечерашњи пријем 300 нових младих људи у СНСД дати нашој политичкој организацији додатно освјежење, енергију и снагу и вјерујем у велику побједу СНСД-а”, поручила је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, СНСД очекује да ће и у Бијељини побиједити на изборима.

“Вјерујем да ће и у Бијељини схватити да само кроз стабилне политике и гледајући Републику као нешто најдрагоцјеније што имамо, можемо сви заједно просперирати и имати боље друштво и сигурна сам да ћемо до тога доћи”, додала је Цвијановићева, наводећи да су у већини мјеста у Српској схватили да је неопходно тијесно сарађивати са Владом.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Недељко Ћорић рекао је новинарима уочи конвенције Младих социјалдемократа да је задовољан и поносан што се њихов рад и труд исплатио.

“Бијељина није имала салу која може да прими све младе социјалдемократе и сигуран сам да ће ова подршка младих бити све јача и резултирати коначном побједом појединачних кандидата и СНСД-а у Бијељини и на свим нивоима власти”, навео је Ћорић.

Предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић позвао је младе да на изборима у октобру подрже кандидате СНСД-а и рекао да је сигуран да ће на снази младих ова странка побиједити и да ће Бијељина “постати црвена”, у страначким бојама СНСД-а.

Предсједник Градског одбора Младих социјалдемократа у Бијељини Горан Јањић рекао је да је њихов континуирани рад резултирао све већим одзивом чланова, што показује и учлањење 300 младих људи у СНСД само у протекла четири мјесеца.

“Млади доносе нову снагу да и овај град учинимо црвеним”, поручио је Јањић.

Он је додао да је конвенцији која је одржана у сали Градског биоскопа у Бијељини присуствовало више од 700 људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана