Centar za socijalni rad u Srpcu do zime u novom ruhu

D. J.
Centar za socijalni rad u Srpcu do zime u novom ruhu

Srbac - Rekonstrukcija zgrade Centra za socijalni rad u Srpcu je počela, a 50.000 evra za taj posao obezbijedila je Vlada Srbije u okviru drugog kruga realizacije projekata sa Vladom RS.

U toku je postavljanje nove PVC stolarije, koja će zamijeniti dotrajalu drvenu stolariju, a istovremeno majstori izbijaju zidove i pregrađuju prostorije da bi prostor bio funkcionalniji za rad.

Direktorica Centra za socijalni rad Slađana Potkonjak je kazala da bi svi radovi trebalo da budu završeni u toku jeseni.

- Dobićemo i kotlovnicu, čime ćemo na kvalitetan način riješiti zagrijavanje objekta, a biće urađena i nova fasada, kao i saniran krov koji je prokišnjavao - rekla je ona.

Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević ističe da je riječ o značajnoj donaciji kojom će biti stvoreni kvalitetniji uslovi za rad, ne samo centra već i drugih organizacija koje su smještene u tom objektu.

- U planu je i sanacija spomen-sobe, a bolje uslove za rad dobiće i Opštinska boračka organizacija, koja takođe ima kancelarije u ovom objektu - rekao je Dragosavljević.       

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana