Болесној дјеци на Косову јакне, фудбалерима дресови

А. Ј. Р.
Болесној дјеци на Косову јакне, фудбалерима дресови

Бањалука - Хуманост и саосјећајност грађани Српске до сада су безброј пута показали према Србима на Косову и Метохији, а најновији контингент помоћи биће упућен током викенда.

Предсједник Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији из РС Милорад Арлов рекао је да ће у суботу болесној дјеци из удружења "Подржи ме" у Косовској Митровици уручити прикупљену помоћ. 

- Уручићемо им 50 јакни, вриједности око 1.500 евра које су поклон хуманог Бањалучанина Ненада Поповића. Донираћемо и аспиратор, вриједности 300 евра, за деветогодишњу Емилију Марковић из Звечана, која болује од церебралне парализе - рекао је Арлов.

Додао је да ће у недјељу посјетити новоосновани фудбалски клуб "Бабин Мост - Руни" и уручити им комплет дресова и десет лопти, поклон Фудбалског савеза РС.

- Боравак на Космету ћемо искористити и да положимо цвијеће на спомен-плочу која је постављена на мјесту убиства лидера Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића - навео је Арлов.

Подсјетио је да је прије неколико дана Одбор са 350 евра помогао лијечење Владимира Славковића из Звечана, који има тешки облик болести лимфних жлијезда и неопходно му је много новца за лијечење у Њемачкој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана