JU ZZZ RS - Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 18. 04. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 18.04. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

**********

**********

                                                                                           

JU OŠ "PETAR  KOČIĆ"

KOZLUK

raspisuje:                                                

                                                       

KONKURS

za prijem u radni odnos

- Bibliotekar  sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, neodređeno vrijeme, procenat radnog vremena 75%

Mjesto rada: Kozluk

Kandidat treba da pored opštih uslova  predviđenih Zakonom o radu ("Službeni glasnik RS" broj: 1/16) i posebnih  uslova u skladu sa članom 104. stav 2. i stav 3. Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik RS" broj: 44/17) i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS" br.102/14 i 45/16), ispunjava i uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik RS", 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15).

Kandidati su dužni dostaviti sljedeća dokumente:

- prijavu na konkurs potpisanu od strane kandidata, sa adresom, kontakt telefonom, kraćom biografijom i spiskom dokumenata koja se dostavljaju

- rodni list ili ovjerenu kopiju lične karte

- uvjerenje o državljanstvu

- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu

- uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

- ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci, prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa

- uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, dostaviće izabrani kandidat a  prije zasnivanja  radnog odnos

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se  intervju, 3.5.2018. godine, u školi u Kozluku sa početkom u 12 časova.

Prijave koje su neblagovremene ili nepotpune neće se razmatrati.

Kandidati se neće  posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave na  intervjuu  smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs je otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja u "Glasu Srpske".

Prijave slati na adresu: JU OŠ "Petar Kočić" , ul. Drinska  70, 75413 Kozluk.

**********

OPŠTINA MILIĆI

Raspisuje:

JAVNI KONKURS

za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići

 I - Raspisuje se Javni konkurs za  popunjavanje upražnjenog radnog mjesta na neodređeno vrijeme u Opštinskoj upravi opštine Milići:

1. Stručni saradnik za glavnu knjigu trezora, 1 službenik

Radno mjesto sedme kategorije, prvog zvanja

  - Odjeljenje za finansije, privredu i društvene djelatnosti

II - Opis poslova

Opis  radnog mjesta stručnog saradnika za glavnu knjigu trezora utvrđen je  Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Opštinske uprave opštine Milići.

Stručni saradnik za glavnu knjigu trezora odgovara za pravovremenost i tačnost evidentiranja finansijskih transakcija u skladu sa zakonom i međunarodnim računovodstvenim standardima za javni sektor; vrši obradu podataka u glavnoj knjizi trezora, vrši ažuriranje u knjiženju po datumu, mjesecu i godini, vrši kontrolu i unos podataka iz trezorskih obrazaca broj 3 u glavnu knjigu trezora opštine, za potrošačke jedinice opštinske uprave i budžetske korisnike; formira dosijea osnovnih sredstava i opreme kao dokumentacije koja se čuva trajno; primjenjuje kontni plan sa konkretizacijom šestocifrenih računa prema usvojenoj odluci o budžetu; kontroliše i svojim potpisom na svim trezorskim obrascima koji se odnose na potrošačke jedinice opštinske uprave potvrđuje ispravnost navedenih konta; vrši usaglašavanje i konsolidovanje knjigovodstvene evidencije trezora opštine sa evidencijom budžetskih korisnika; vrši usaglašavanje potraživanja i obaveza i usklađivanje žiro-računa i blagajne; usaglašava salda kupaca i dobavljača; pravi naloge ispravki i usaglašavanja sa promjenama u kontnom okviru; vrši pretraživanja iz domena svog ovlašćenja i sastavlja izvještaje; vrši unos ručnih naloga, blagajne, osnovnih sredstava i sl. u skladu sa ovlašćenjem, obavlja i druge poslove u modulu glavne knjige trezora; vrši zatvaranje i otvaranje perioda, sravnjenja godine i izlistavanja izvještaja iz sistema, odnosno kontroliše poslove periodičnih sistemskih procedura; vrši konačnu kontrolu svih obrazaca prije unosa u sistem trezora, posebno budžetskih korisnika; vrši usaglašavanje probnih bilansa i izvještaja sa korisnicima budžetskih sredstava; priprema godišnje i kvartalne izvještaje Ministarstvu finansija u skladu sa Pravilnikom o načinu izvještavanja i primjeni međunarodnih računovodstvenih standarda za javni sektor; učestvuje u pripremi analize izvršenja budžeta za Skupštinu opštine; kontroliše i konsoliduje izvještaje korisnika, konsolidovane izvještaje u skladu sa Pravilnikom dostavlja Ministarstvu finansija; ovjerava finansijske izvještaje kao lice odgovorno za sastavljanje istih; obavlja i druge poslove po nalogu načelnika odjeljenja; za svoj rad odgovara načelniku odjeljenja; izvještaj o radu podnosi načelniku odjeljenja.

III - Nespojivost

Lice koje je preduzetnik ili osnivač (kao i suosnivač), vlasnik ili većinski vlasnik privrednog društva ili ustanove, na može zasnovati radni odnos u Opštinskoj upravi, kao što ne može obavljati dužnosti, aktivnosti, ili biti na položaju koji je nespojiv sa dužnostima službenika, kao što je propisano u članu 44. i 45. Zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave ("Službeni glasnik RS", br.97/16).

IV -  Opšti uslovi 

   1. da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine;

   2. da je stariji od 18 godina;

   3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost;

   4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci, ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u gradskoj, odnosno  opštinskoj upravi;

   5. da nije otpušten iz organa uprave, kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH, tri godine prije objavljivanja konkursa i

   6. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost  koja je nespojiva sa dužnošću službenika  u gradskoj, odnosno opštinskoj upravi.

V -  Posebni uslovi

- srednja stručna sprema u četvorogodišnjem trajanju ekonomskog smjera, položen stručni ispit za rad u upravi, licenca računovođe, najmanje dvije godine radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

VI – Spisak potrebnih dokumenata

Uz prijavu na Javni konkurs, koja se podnosi na propisanom obrascu - Prijava na javni konkurs (obrazac je dostupan na njeb stranici opštine Milići, a može se preuzeti i  u opštinskoj Šalter sali), kandidati prilažu dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova.

Kao dokaz o ispunjavanju opštih uslova, kandidat prilaže:

1. fotokopiju uvjerenja o državljanstvu Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine;

2. fotokopiju lične karte;

3. u prijavnom obrascu sve rubrike moraju biti čitko popunjene, uz obavezan svojeručni potpis, kojim se potvrđuju navodi iz izjava čiji se sadržaj ne dokazuje posebnim dokumentima, a odnose se na ispunjavanje dijela opštih uslova, u skladu sa  tačkom 4, 5. i 6. poglavlja IV konkursa;

4. dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dostavlja samo izabrani kandidat.

Kao dokaz o ispunjavanju posebnih uslova, kandidat prilaže fotokopije:

1. diplome o završenoj stručnoj spremi;

2. isprave kojom se dokazuje radno iskustvo u struci, rješenje ili drugi akt iz kojeg se vidi na kojim poslovima, sa kojom stručnom spremom i u kojem periodu je stečeno radno iskustvo;

3. uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u upravi, odnosno izjave kojom se kandidat obavezuje da će u roku od šest mjeseci položiti stručni ispit, ukoliko bude primljen u radni odnos, ili rješenja o oslobađanju od obaveze polaganja stručnog ispita za rad u upravi, u skladu sa Uredbom o stručnom ispitu za rad u upravi Republike Srpske  ("Službeni glasnik RS", br.68/11, 85/11 i 7/15).

        

VII – Intervju i izbor kandidata

 Sa svim kandidatima koji ispunjavaju opšte i posebne uslove, konkursna Komisija  će obaviti intervju, a o mjestu i vremenu održavanja intervjua, kandidati će biti obaviješteni putem pošte  i putem internet stranice opštine Milići.

Prvorangirani kandidat, po predlogu Komisije, dužan je da u roku od sedam dana od dana prijema obavještenja Komisije, dostavi dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, u originalu ili ovjerenoj fotokopiji, ovjerenu izjavu o ispunjenosti uslova iz poglavlja IV , tačka 4, 5. i 6. konkursa, kao i dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

VIII -  Rok za podnošenje prijava i objavljivanje konkursa

 Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa.

Javni konkurs će biti objavljen u "Službenom glasniku Republike Srpske", u dnevnom listu "Glas Srpske" i na internet stranici opštine Milići.

U slučaju da konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok za podnošenje prijave računaće se od  dana  poslednjeg objavljivanja.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Dokumentacija priložena uz prijavu neće se vraćati kandidatima.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti  lično u Šalter sali Opštinske uprave opštine Milići, ili putem pošte, na adresu: Opštinska uprava opštine Milići,  Jovana Dučića br.2, 75446 Milići, sa naznakom: Prijava na Javni konkurs za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići.

Dodatne informacije mogu se dobiti kod  Gordane Savić, tel. 056-745-211.

*******

JU OŠ "JOVAN DUČIĆ"

ŠEKOVIĆI

raspisuje:

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog  radnog  mjesta

1. Nastavnik engleskog jezika, puna norma, na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog odsustva, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom - 1 izvršilac,

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

 Za navedeno radno mjesto  prijavljeni kandidati treba da ispunjavaju opšte uslove propisane Zakonom o radu ("Službeni glasnik RS", br.1/16), uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", br.44/17), uslove  predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik RS" br. 77/09, 86/10,25/14 i 76/15), a prijem kandidata će se vršiti u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", br.102/14 i 45/16), odnosno sa odredbama Pravilnika koje nisu u suprotnosti sa odredbama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

 Pravo učešća na konkurs imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17), ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme. Pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

 Uz potpisanu prijavu sa kratkom biografijom, kontakt telefonom i adresom, sa naznakom za koje radno mjesto se prijavljuju kandidati  treba da dostave dokaze o ispunjavanju opštih uslova i to:

1) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim  uvjerenjem, izdato  od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima ne  starije od šest mjeseci, dostaviće samo odabrani kandidat po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti  za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, potrebno je dostaviti i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova za zasnivanje radnog odnosa  i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje, i to:

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

3) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje kao dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5)  uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla. Ukoliko je kandidat radio s nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme,

6) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida i

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

          Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

          Intervju sa kandidatima  koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se 30.4.2018. godine u 13 časova u prostorijama škole.

          Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, pa ako se ne pojave na intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. 

           Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

           Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati  u razmatranje.

           Prijave sa dokumentima  dostaviti na adresu JU Osnovna  škola "Jovan Dučić" Šekovići, ul. Prote Matije Nenadovića broj: 5, 75450 Šekovići, sa naznakom - prijava na konkurs -,  Tel: 056/653-206.

*****************

JU "PRVA OSNOVNA ŠKOLA"

 SREBRENICA

Raspisuje

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik razredne nastave u PO Osmače, puna norma, na određeno vrijeme, do 31.8.2018. godine, lice sa iskustvom i položenim stručnim ispitom, jedan izvršilac;

Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu, svi kandidati treba da ispunjavaju uslove propisane članom 104. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Pravo učešća na konkursu imaju i kandidati koji su stekli radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom. Pravo učešća imaju i kandidati koji su, po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su:

- da je državljanin RS ili BiH, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;

- da je punoljetan, što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom fotokopijom lične karte;

- da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i prilaže ga kandidat koji bude izabran na konkursu;

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, zloupotrebe opojnih sredstava, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem - dokazuje se uvjerenjem o neosuđivanosti  koje škola pribavlja službenim putem za izabranog kandidata).

Uz prijavu na konkurs potpisanu od strane kandidata, sa kratkom biografijom i kontakt telefonom, kandidati treba da prilože sljedeća dokumenta:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome  o završenom prvom ciklusu studijskog programa u određenoj oblasti i ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova u trajanju od tri godine ili ekvivalent;

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

3. Uvjerenje o državljanstvu;

4. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;

5. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

6. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, koje treba da sadrži: vrstu posla, stepen stručne spreme i dužinu ostvarenog radnog staža;

7. Uvjerenje izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja se nalaze na toj evidenciji;

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice porodice poginulog borca;

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se u prostorijama škole 30.4.2018. godine, sa početkom u 10 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati  na intervju, a ukoliko se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti dokumentaciju u originalu ili ovjerenoj fotokopiji i navedena dokumentacija neće biti vraćena kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Škola će pisanim putem obavijestiti kandidate o izvršenom izboru kandidata po konkursu.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično ili slati na adresu škole: JU "Prva osnovna škola", Ul. Milivoja Mićića bb,

75430 Srebrenica

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana