JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 09.01. 2019. godine

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 05.-09.01. 2019. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

********************

***************************

JU OŠ ''DESANKA MAKSIMOVIĆ''

ČELOPEK

 

 

direktor škole donosi odluku da se raspiše

 

OGLAS

za prijem radnika

 

Na određeno vrijeme:

1. Nastavnik ruskog jezika, za 8 časova, do 31.8.2019. godine - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

2. Nastavnik razredne nastave, puna norma, do povratka radnika - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

 

          Kandidati treba da pored opštih uslova, predviđenih Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom  vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi ("Sl. glasnik RS", br. 74/18), ispunjavaju i uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. glasnik RS", 77/09; 86/10; 25/14).

          Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane zakonom, kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu važećeg Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, ispunjavala uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme. 

          Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) potrebno je dostaviti sljedeće dokumente:

- rodni list ili kopiju lične karte,

- uvjerenje o državljanstvu,

- ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- uvjerenje da nije osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,

- kao i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova, predviđenu članom 6. Pravilnika o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi.       

Ljekarsko uvjerenje dostaviće kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

          Prijave koje su neblagovremene ili nepotpune neće se razmatrati.

          Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

          Komisija će pisanim putem obavijestiti kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave o datumu i mjestu sprovođenja testiranja i intervjua. 

          Oglas je otvoren 8 dana od dana objavljivanja u "Glasu Srpske".

          Prijave slati na adresu: JU OŠ ''Desanka Maksimović'' Čelopek bb, 75400 Zvornik.

                                                                                                                                                   

********                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                  

 

 

 

JU OŠ "VUK KARADžIĆ"

 ROĆEVIĆ

 

 

raspisuje:

   

 KONKURS

  za upražnjena radna  mjesta

 

1. Nastavnik matematike - za 8 časova,  sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, na određeno vrijeme do 31.8.2019. godine za rad u  PO Branjevu.

2. Nastavnik  demokratije i ljudskih prava - za 3 časa, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom  na određeno vrijeme do 31.8.2019. godine, za rad u CŠ Roćeviću i PO Branjevu.

 Pored opštih uslova predviđenih Zakonom  o  radu, kandidati  treba  da imaju:  - odgovarajuću stručnu  spremu propisanu Zakonom o osnovnom vaspitanju i  obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 44/17; 31/18)  i  Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj :77/09, 86/10, 25/14, 76/15).

Prijem u radni odnos izvršiće  se  u  skladu  sa Pravilnikom  o  proceduri  prijema, kriterijumima za  prijem  u radni odnos i načinu bodovanja  kandidata u osnovnoj školi.  ("Službeni glasnik Republike Srpske"  broj: 74/18.

Kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs za prijem u radni odnos), sa adresom , kontakt telefonom, kraćom biografijom i spiskom dokumenata koje se dostavljaju.

2. Uvjerenje o državljanstvu,

3. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu  kopiju lične karte,

4. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom  prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

5. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

6. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

7. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

8. Uvjerenje  o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radim iskustvom.

Za radna mjesta  sa radnim iskustvom pravo učešća  na konkursu imaju i lica  koja su stekla radni staž van škole  u trajanju  od najmanje godinu dana  u struci ukoliko ispunjavaju  ostale potrebne uslove  kao i lica  koja su ispunjavale uslove po propisima važećim  do stupanja na snagu novog Zakona o  osnovnom vaspitanju i obrazovanju u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Ukoliko  se na konkurs ne  jave  lica  sa radnim iskustvom u obzir  mogu doći i lica  koja se  prijave na konkurs bez radnog iskustva.

- Ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci  i  koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa, i

- Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su dužni  dostaviti  ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave  neće se  uzimati u razmatranje .

Komisija će pisanim putem obavijestiti kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave o datumu i mjestu sprovođenja  testiranja i intervjua.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja  preko Zavoda za  zapošljavanje i u dnevnom listu  "Glas Srpske" Banjaluka.

Prijave  dostaviti  putem pošte na adresu: JU Osnovna škola "Vuk Karadžić" Roćević bb, 75413  Kozluk.

***************        

JU OSNOVNA MUZIČKA ŠKOLA

"VOJIN KOMADINA"

ZVORNIK

 raspisuje:

 

KONKURS

Za prijem radnika sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom u radni odnos

 

1. Nastavnik solfeđa 1 izvršilac, (na određeno vrijeme do kraja juna 2019. godine) 24 časa sa zvanjem:

a) profesor muzike sa završenim teoretskim odsjekom,

b) diplomirani muzički pedagog,

v) diplomirani profesor solfeđa i muzičke kulture,

g) diplomirani crkveni muzičar (pedagog, pojac i dirigent crkvenog hora) ili profesor crkvene muzike i pojanja,

d) diplomirani teoretičar umjetnosti: smjer muzička teorija i pedagogija .

 

Opšti uslovi konkursa:

1) Da je državljanin Republike Srpske i BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci (prilaže se  nakon prijema u radni odnos).

4) Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. (Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.)

 

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju o ispunjavanju opštih uslova kandidati treba da dostave  dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova:

 

Posebni uslovi:

1) ovjerena  fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240  ECTS bodova, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

2) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi  ne postoji prosjek ocjene.

3 ) uvjerenje  izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

4) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca;

5) uvjerenje opštinsko-gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

6) uvjerenje opštinsko-gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida  Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu ratnog vojnog invalida.

7) ovjerena fotokopija uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

Intervju i testiranje sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana, 21.8.2018. godine,  u 10 časova  u prostorijama JU OMŠ "Vojin Komadina" Zvornik.

 

 

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih traženih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

 

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Komisija pisanim putem obavještava kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave o datumu i mjestu sprovođenja testiranja i intervjua.

 

Prijave sa navedenom dokumentacijom dostaviti na adresu: Javna ustanova Osnovna muzička škola "Vojin Komadina" ul. Sveti Sava broj:.71/A. 75400  Zvornik.

 

****************

                                                               

 

 JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR

BRATUNAC"

 

 objavljuje

 

    KONKURS

   za popunu upražnjenog  radnog  mjesta

                        

1. Profesor matematike   - jedan izvršilac na neodređeno radno  vrijeme - puna norma časova

                                                                                       

 U radni odnos se prima  lice sa radnim iskustvom i  položenim stručnim  ispitom za rad u školi.

     

Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa  Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 1/2016, 66/18) , članom  104. Zakona o srednjem obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske",  broj 41/18) , Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama  ("Službeni glasnik Republike Srpske",  broj 29/12 , 80/14 i 83/15) i  Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u  radni odnos u srednjoj školi  ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 102/14 i 42/16).

Uz prijavu na konkurs u kojoj se mora navesti kontakt telefon i koja mora biti potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju (ovjerene fotokopije)

1. Diplomu o odgovarajućoj  stručnoj spremi koja se traži konkursom(završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent)

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

3. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena  kopija lične karte

4. Uvjerenje o državljanstvu

5. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu

6. Uvjerenje prethodnog poslodavca o stečenom radnom stažu u struci

7. Uvjerenje izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica  

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu  iz kategorije porodice poginulog borca

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog  rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

11. Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima dostaviće kandidat koji bude primljen u radni odnos i ne može biti starije od 6 mjeseci

12. Uvjerenje o neosuđivanosti (škola će zatražiti službenim putem za izabranog kandidata  a prije zasnivanja radnog odnosa).

             

Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa i koji uz prijavu na konkurs dostave svu traženu dokumentaciju, Komisija za izbor kandidata obaviće testiranje i intervju 22.1.2019 . godine sa početkom u  13  časova u prostorijama škole. Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju i  ukoliko se ne pojave u naznačeno vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata koje neće biti vraćane kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati

Prijavu sa potrebnom dokumentacijom slati na adresu:

JU "Srednjoškolski centar Bratunac", Petra Kočića bb

   75420 Bratunac ili dostaviti lično u sekretarijat škole.

*************

 

"ALEKSA JAKŠIĆ"

MILIĆI

raspisuje

KONKURS

         

Na određeno vrijeme

1. Nastavnik razredne nastave................................................. 1 izvršilac

(sa položenim stručnim ispitom  do 30.6.2019. godine).

Kkandidat  treba da ispunjava  opšte uslove predviđene Zakonom o radu  ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 1/16), Uslove propisane Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", 44/17, 31/18) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 77/09, 86/10 i  25/14), Pravilnika o proceduri i kriterijumima  prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS", broj: 74/18).  

          Opšti  i posebni uslovi koje kandidat  treba da ispunjava su:

- da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

- da je  radno sposoban, a to dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat

nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala zlostavljanja djece, trgovine

ljudima, za kandidata koji bude izabran škola će tražiti službenim

putem.

         

Posebni uslovi:

Uz prijavu  (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs), za prijem u radni odnos  potrebno je dostaviti pored dokumentacije naprijed navedene i sljedeće:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplome stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti.

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu,    

3. Dodatak  diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi  ne postoje podaci  o prosjeku ocjena,

4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

5. Uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave/ nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice  poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije poginulog borca,

6. Uvjerenje opštinskog/ gradskog organa/ uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

7.  Uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave/ nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Komisija će pisanim putem obavijestiti kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave o datumu i mjestu sprovođenja testiranja i intervjua. Ukoliko se ne pojave na testu i intervjuu smatraće se da su odustali od konkursa.

Konkurs ostaje otvoren  osam (8) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti na adresu  JU Osnovna škola "Aleksa Jakšić" Milići, Ulica Jovana J. Zmaja broj 3.  a bliže informacije mogu se dobiti na telefon 056/745-400.

          Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana