JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 03.09. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 03.10. 2018. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

********************

*********************

 JU SŠC “PETAR KOČIĆ” ZVORNIK

 raspisuje:

JAVNI KONKURS

za  prijem u radni odnos radnika za popunu upražnjenih radnih mjesta:

1. Nastavnik matematike, 1 izvršilac, lice bez radnog iskustva, pripravnik 11 časova, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa bolovanja,

- zanimanje: profesor matematike, diplomirani matematičar, profesor matematike i informatike, diplomirani matematičar-informatičar, profesor matematike i računarstva, profesor matematike i fizike.

Uslovi konkursa:

Svi kandidati moraju ispunjavati kako opšte uslove predviđene Zakonom o radu (“Službeni glasnik Republike Srpske” br.1/16), tako i posebne uslove u skladu sa članom 104. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju (“Službeni glasnik Republike Srpske” br. 41/18), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim stručnim i srednjim tehničkim školama (“Službeni glasnik Republike Srpske” br. 29/12, 80/14 i 83/15) Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji (“Službeni glasnik Republike Srpske” br. 34/15 i 83/15) i zahtjevima javnog konkursa.

Uz potpisanu prijavu na konkurs, sa adresom prebivališta, brojem telefona i kratkom biografijom, kandidat je dužan dostaviti dokumentaciju o ispunjavanju opštih uslova konkursa i to:

          

          1)  uvjerenje o državljanstvu,

          2)  izvod iz matične knjige rođenih,

          3)  ljekarsko uvjerenje  naknadno dostavlja kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa (ne starije od 6 mjeseci),

          4)   da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

         5) dokaz da lice nije odradilo pripravnički staž u struci (ovjerena kopija radne knjižice, uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje i sl.);

Kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje:

         

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2)  dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena. Ukoliko kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti dokument iz ovog stava konkursa, prosječna ocjena može se dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

3) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

Ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije člana porodice poginulog borca, ratnog vojnog invalida i borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju za određivanje prednosti u slučaju da dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova i to:

1)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

2)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske  ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

3) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Testiranje  i intervju će se održati u prostorijama škole dana 15.10.2018. godine u 10 časova za kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa i koji su dostavili potpune i blagovremene prijave.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko kandidat ne pristupi zakazanom pismenom testu i intervjuu, smatraće se da je odustao od konkursa.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom slati poštom na adresu: JU Srednjoškolski centar “Petar Kočić” Zvornik, Vuka Karadžića 69, 75 400 Zvornik, sa naznakom “ZA KONKURS”.

Sve kopije dokumenata treba da budu ovjerene i neće se vraćati kandidatima. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

                                                                                                                       

******************

JU TEHNIČKI ŠKOLSKI CENTAR

ZVORNIK

Raspisuje:

KONKURS

za prijem u radni odnos

1. Nastavnik engleskog jezika, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, 8 časova redovne nastave, 1 izvršilac, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog odsustva.

2. Nastavnik ruskog jezika, pripravnik, 4 časa redovne nastave, 1 izvršilac, na određeno vrijeme, do 31.8.2019. godine.

3. Nastavnik mašinstva i obrade metala, pripravnik, 15 časova redovne nastave, 1 izvršilac, na određeno vrijeme, do 31.8.2019. godine.

4. Nastavnik ekonomske grupe predmeta, lice sa radnim iskustvom, 10 časova redovne nastave, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa bolovanja.

5. Nastavnik pravoslavne vjeronauke, 8 časova redovne nastave, na određeno vrijeme, do 31.8.2019. godine.

6. Nastavnik islamske vjeronauke, 1 čas redovne nastave, na određeno vrijeme, do 31.8.2019. godine.

7. Školski psiholog, lice sa položenim stručnim ispitom, puna norma, do povratka radnice sa porodiljskog odsustva.

Opšti uslovi koje kandidati moraju da ispunjavaju su:

• Da je državljanin Republike Srpske i BiH, što se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

• Da je punoljetan, što se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte.

• Da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje dostavlja izabrani kandidat, prije zasnivanja radnog odnosa.

• Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, koje uvjerenje škola pribavlja po službenoj dužnosti za izabranog kandidata.

Pored opštih uslova kandidati su dužni da uz potpisanu prijavu na konkurs dostave sljedeća dokumenta:

• Dokaz o odgovarajućem stepenu i vrsti stručne spreme u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih  240 ECTS bodova, i to za radno mjesto pod rednim brojem 1:

1. Profesor engleskog jezika i književnosti,

2. Profesor kineskog i engleskog jezika i književnosti,

3. Diplomirani filolog – anglista.

Za radno mjesto pod rednim brojem 2:

1. Profesor ruskog jezika i književnosti,

2. Profesor ruskog i srpskog jezika i književnosti.

Za radno mjesto pod rednim brojem 3:

1. Diplomirani inženjer mašinstva,

2. Profesor mašinstva.

Za radno mjesto pod brojem 4:

1. Diplomirani ekonomista.

Za radno mjesto pod rednim brojem 5:

1. Teološki fakultet.

Za radno mjesto pod rednim brojem 6:

1. Teološki fakultet.

Za radno mjesto pod rednim brojem 7:

1. Diplomirani psiholog,

2. Profesor psihologije.

kao i ostali kandidati sa stručnom spremom navedenom u Pravilniku o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama.

• Dokaz o prosječnoj ocjeni tokom studiranja.

• Dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

• Ukoliko se po konkursu traži lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, kandidat je dužan dostaviti uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

• Ukoliko se po konkursu traži lice sa radnim iskustvom, pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjavaju ostale propisane uslove,

• Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko  se po konkursu traži lice sa radnim iskustvom,

Sva tražena dokumenta koja kandidat dostavlja uz prijavu na konkurs moraju biti originalna ili ovjerene fotokopije.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa  će biti obavljeno dana, 17.10.2018 godine, sa početkom u 9 sati u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju.

Kandidati koji se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Rok za prijavljivanje kandidata je 8 dana, od dana objavljivanja u dnevnom listu “Glas Srpske”.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijavu sa potrebnim dokumentima slati na adresu:

Tehnički školski centar, Karakaj 486A, 75400 Zvornik, sa napomenom “za konkurs”.

Sve ostale informacije vezane za konkurs kandidati mogu dobiti putem telefona 056/260-899.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana