JU ZZZ RS - Filijala Doboj: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 25. 04. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 25.04. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*******************

********************

JU OŠ "TODOR DOKIĆ" KALENDEROVCI

74 413 KALENDEROVCI

 

KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

1. Bibliotekar 1 izvršilac na 85% radnog vremena bez iskustva - na određeno vrijeme do povratka radnika sa trudničkog bolovanja do 30.6.2019. god.

Uslovi: Pored uslova utvrđenih Zakonom o radu ("Sl. glasnik RS", br: 1/16) kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 104. i 105. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik RS",  br: 44/17).

Prijem radnika izvršiće se i u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema u radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. glasnik RS", br:102 /14 i 45/16) kandidat treba da ispunjava i sljedeće  uslove:

*da ima odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje ili ekvivalent, odnosno visoku stručnu spremu

Opšti uslovi koji kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

*da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

*da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

*da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

* da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

- Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Za upražnjeno radno mjesto, pored navedenih uslova kandidat treba da dostavi sljedeću dokumentaciju:

*prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuju na javni konkurs za prijem u radni odnos nastavnika ili stručnog saradnika

*ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

*dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

*uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koji se nalaze na toj evidenciji,

*uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom.

Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave slati na adresu:

JU Osnovna škola "Todor Dokić" Kalenderovci

74413 Kalenderovci - Derventa

sa naznakom – prijava  na oglas

- Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

- Intervju sa kandidatima će se obaviti 8.5.2018. godine u 11 časova u prostorijama škole.

- Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na  intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

- Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

**********

JU "TEHNIČKA ŠKOLA" DOBOJ

CARA DUŠANA 18

74 000 DOBOJ

PONIŠTENjE KONKURSA

JU "Tehnička škola" Doboj na osnovu rješenja Ministarstva prosvjete i kulture broj: 07.032/050-242-1/17 od 26.3.2018. godine poništava konkurs raspisan za nastavnike praktične nastave za zanimanje varilac, automehaničar i vodoinstalater od 24.8.2016. godine.

*********

OSNOVNI SUD U DOBOJU

SVETOG SAVE 22

74 000 DOBOJ

JAVNI KONKURS

za prijem na praksu sudijskog pripravnika - volontera

najduže na period do 2 godine - 1 izvršilac

1. Kandidat treba da ispunjava opšte uslove:

• da je državljanin BiH,

• da je punoljetan,

• da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

• da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 mjeseci, ili za kažnjivo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima,

2. Kandidat treba da ispunjava posebne uslove i to:

• završen pravni fakultet

Svi kandidati za sudijskog pripravnika-volontera koji budu ispunjavali uslove konkursa biće pozvani na razgovor.

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom na adresu: Osnovni sud u Doboju, ulica Svetog Save 22, Doboj.

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih uslova (uvjerenje o državljanstvu, rodni list) i dokaze o ispunjavanju posebnih uslova (diplomu o završenoj školi, prosjek ocjena i dr.).

Izabrani kandidat dostavlja nakon sprovedenog javnog oglasa, a prije stupanja na pripravničku praksu uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, izjavu da nije otpušten iz državnih organa kao rezultat disciplinske mjere i uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka.

Dokumentacija uz prijavu mora biti originalna ili ovjerena kopija.

Javni konkurs biće objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" i na internet stranici ovog suda www.ossud-doboj.pravosudje.ba a rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja.

Prijave za učešće na javnom oglasu podnose se na propisanom obrascu – Prijava na javni oglas koja se nalazi u prostorijama suda i na internet stranici ovog suda.

Neblagovremene, nerazumljive i nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koje ne ispunjavaju uslove iz javnog konkursa neće biti predmet razmatranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana