JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 14. 03. 2018. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 14. 03. 2018. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 14.03. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*********

**********

"LUKA" AD BANjALUKA

(PJ RIBNjAK ŠIPRAGE)

ALEJA Sv. SAVE br.21

78 000 BANjALUKA

KONKURS

 

- Za popunjavanje radnog mjesta: Rukovodilac PJ Ribnjak (Šiprage, Kotor Varoš)

Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu ("Sl. glasnik RS", br:1/16), kandidat treba da ispunjava i sljedeće posebne uslove:

VSS - diplomirani inž. poljoprivrede ..............................................1 izvršilac

- Prednost dajemo kandidatu koji posjeduje Uvjerenje o položenom ispitu za obavljanje poslova akvakulture po Zakonu o akvakulturi čl. 52 tačka 2.

- Kandidat mora biti zdravstveno sposoban (samo kandidati koji budu primljeni dostavljaju uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti),

- Poznavanje rada na računaru (MS Office paket)

- Da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak (samo kandidati koji budu primljeni dostavljaju uvjerenje da se ne vodi krivični postupak),

- Kandidati moraju biti državljani BiH

- Prednost imaju kandidati koji posjeduju znanje iz njemačkog i/ili engleskog jezika,

- Prednost imaju kandidati koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije,

Neophodna dokumentacija koja se šalje zajedno sa molbom/aplikacijom za prijem u radni odnos je sljedeća:

- CV/biografija

- Ovjerena kopija diplome o završenoj stručnoj spremi,

- Ovjerena kopija lične karte,

- Kopija vozačke dozvole,

- Kopija licenci/sertifikata (ako postoje)

Prijave sa molbom /aplikacijom za prijem u radni odnos zajedno sa pratećom dokumentacijom slati na adresu:

"LUKA" a.d. Banjaluka, (PJ RIBNjAK ŠIPRAGE), Aleja Sv. Save br.21

78 000 Banjaluka

Dodatne informacije možete dobiti na e-mail adresu: [email protected] ili na broj telefona 051/ 232-780

Konkurs je otvoren do popunjavanja radnog mjesta.

************

JU OŠ "DOSITEJ OBRADOVIĆ"

RAZBOJ LIJEVČE BB,78429

 

KONKURS

za prijem u radni odnos

1. Nastavnik engleskog jezika – 2 izvršioca

- 1 izvršilac na punu normu, neodređeno radno vrijeme, položen stručni ispit

- 1 izvršilac na 4 časa (15% norme), na određeno radno vrijeme – do povratka radnika sa porodiljskog odsustva, PO u Bajincima, položen stručni ispit

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Za navedena radna mjesta traže se 2 lica sa položenim stručnim ispitom.
Prijavljeni kandidati treba da ispunjavaju opšte uslove propisane Zakonom o radu, uslove propisane članom 104. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, uslove propisane Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača a prijem kandidata će se vršiti u skladu sa odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi odnosno sa odredbama Pravilnika koje nisu u suprotnosti sa odredbama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Potrebna dokumentacija:
Uz prijavu, potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs, uz naznačene adrese prebivališta i broja telefona, kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih uslova, i to:
1. Uvjerenje o državljanstvu (ovjerena kopija),
2. IMK rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte,
3. Ljekarsko uvjerenje (ne starije od šest mjeseci) o radnoj sposobnosti izdato od nadležne zdravstvene ustanove – prilaže samo izabrani kandidat, nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa,
4. Uvjerenje da nije osuđivan pravnosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem – navedeno škola pribavlja po službenoj dužnosti za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, potrebno je dostaviti i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova za zasnivanje radnog odnosa propisanu Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi i to:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,
2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,
3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla,
5. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, za kandidate iz kategorije porodice poginulog borca,
6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, za kandidate iz kategorije ratnih vojnih invalida,
7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, za kandidate iz kategorije boraca.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ispunjavala uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Sa kandidatima koji su dostavili blagovremene i potpune prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se intervju dana, 26.3.2018. godine, u prostorijama JU OŠ "Dositej Obradović" Razboj Lijevče, sa početkom u 10 časova.
Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko ne pristupe intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.
Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata neće biti uzete u razmatranje.
Prijave sa dokumentacijom i naznakom "za konkurs" dostaviti na sljedeću adresu:
JU OŠ "Dositej Obradović" Razboj Lijevče bb, 78429.
Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja u listu "Glas Srpske".

**************

BOSNA I HERCEGOVINA

REPUBLIKA SRPSKA

OKRUŽNI SUD U BANjALUCI                                            

objavljuje

JAVNI KONKURS

za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta

   

- Sekretar suda, 1 (jedan) izvršilac.

Opšti uslovi koje kandidati moraju da ispunjavaju:

-  da je državljanin BiH ili RS,

-  da je stariji od 18 godina,

-  da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

-  da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u sudu.

- da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini tri godine prije objavljivanja konkursa,

         Posebni uslovi:

- zvanje: diplomirani pravnik

- najmanje pet godina radnog iskustva u struci

- odgovarajuće radno iskustvo na organizacionim poslovima

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni da dostave dokumenta o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to:

fotokopiju lične karte ili pasoša,

fotokopiju diplome o završenoj stručnoj spremi,

uvjerenje ili potvrdu o traženom radnom iskustvu u struci i o odgovarajućem radnom iskustvu na organizacionim poslovima, izdatu od poslodavca,

za ispunjavanje opštih uslova iz tačke 4. i 5. svi kandidati dostavljaju ovjerenu pismenu izjavu.

Izbor kandidata, vršiće se na osnovu zaprimljenih prijava, pismenog testa i usmenog razgovora za kandidate koji na pismenom testu ostvare više od 50% mogućeg broja bodova.

Radni odnos će se zasnovati nakon provedenog postupka po ovom konkursu, a kandidat koji bude izabran dužan je prilikom stupanja na rad dostaviti originale ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata: uvjerenja o državljanstvu Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, diplome o odgovarajućoj stručnoj spremi, uvjerenja ili potvrde o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja i o odgovarajućem radnom iskustvu na organizacionim poslovima.

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme uz obavezan probni rad od 3 mjeseca.

         Rok za prijavljivanje kandidata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske" i njeb stranici suda www.okruznisud-bl.com. Neblagovremene i nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove, neće se uzimati u razmatranje.

         Prijave na konkurs, zajedno sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, mogu se dostavljati lično ili poštom na adresu: Okružni sud u Banjaluci, ul. Kralja Petra I Karađorđevića broj 12.

****************

                                                                                                               

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

TRN, LAKTAŠI

Dositejeva 34

raspisuje

KONKURS

za radno mjesto

1. Nastavni predmet: Hemija - 20 časova, lice sa iskustvom i položenim stručnim ispitom , na određeno radno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja.

Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuju na konkurs za prijem u radni odnos) potrebno je dostaviti i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po važećem Pravilniku.

Na konkurs dostaviti:

1. Prijavu za prijem u radni odnos, uredno potpisanu od strane kandidata,

2. Uvjerenje o državljanstvu (da je državljanin RS i BiH),

3. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

4. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

5. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

6. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

7. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

8. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca,

11. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa članom 115. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi a u skladu sa Odlukom Ustavnog suda Republike Srpske, broj U-83/14 od 24.2.2016. godine

Intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se 27.3.2018. godine sa početkom u 13 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata, iste se neće vraćati kandidatima. Prijave slati na adresu škole ulica Dositejeva 34, 78252 Trn, u roku od 8 dana od dana objavljivanja konkursa sa naznakom "za konkurs".

O prijemu i rang-listi kandidati će biti obaviješteni 30.3.2018. godine.

Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Ljekarsko uvjerenje kojim kandidat dokazuje da je radno sposoban a koje ne može biti starije od šest mjeseci prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

U slučaju da prijavljeni kandidat nije zadovoljan odlukom direktora, može podnijeti prigovor školskom odboru, u roku od 8 dana od dana prijema obavještenja.

**********

   JU OŠ "BRANKO RADIČEVIĆ" BANjALUKA

   Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 116, 78000 Banjaluka

 raspisuje            

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

1. Profesor/nastavnik tehničkog obrazovanja - jedan izvršilac - 10 časova redovne nastave na neodređeno vrijeme

Za radno mjesto pod rednim brojem 1. traži se lice sa položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

          Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu kandidat treba da ispunjava i posebne uslove predviđene članom 104, 105. i 106. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1. da je državljanin RS i BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljana djeteta polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

          Uz prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs, pored dokumentacije kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, potrebno je dostaviti i sljedeću dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 115. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i člana 9. stav 1) tačke 1), 2), 3) i 5) i stav 2) Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena. U izuzetnim slučajevima, ako kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti ove dokumente, prosječna ocjena se može dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji. Za kandidate koji se prijavljuju na konkurs računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

4. Ovjerena fotokopija uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulih boraca;

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

          Pravo učešća na konkursu na osnovu člana 104. stav 6) Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

 Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Sa kandidatima koji su dostavili blagovremene i potpune prijave, odnosno sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa dana, 26.3.2018. godine (ponedjeljak), u 12 časova u prostorijama škole obaviće se intervju.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata na javni konkurs, komisija neće razmatrati. Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana javnog objavljivanja.

Prijave slati na adresu: Javna ustanova Osnovna škola "Branko Radičević" Banjaluka; Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 116, 78000 Banjaluka sa naznakom "za konkurs".

***********

                                                                                      

"VOJISLAV ILIĆ"

78206 KRUPA NA VRBASU

tel. 051/417-147

raspisuje

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

1. Nastavnik matematike, 1 izvršilac na određeno radno vrijeme (do povratka radnice sa bolovanja), 12 časova redovne nastave sedmično, u područnoj školi Bočac, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa predviđenih Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove predviđene članom 104. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača, kao i uslove propisane Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a koji nisu u suprotnosti sa Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Pravo učešća na konkurs imaju i kandidati koji su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Uz potpisanu prijavu na konkurs sa adresom prebivališta i brojem telefona, kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije dokaza o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to:

- izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte;

- uvjerenje o državljanstvu;

- ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima (dostavlja kandidat nakon što bude odabran na konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa);

- uvjerenje o neosuđivanosti u skladu sa članom 105. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (pribavlja škola za kandidata koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa);

- diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje ili ekvivalent i to:

a) profesor matematike,

b) profesor matematike i informatike,

v) profesor matematike i informatike za osnovnu školu,

g) diplomirani matematičar sa položenom pedagoškom grupom predmeta

d) nastavnik koji ima završenu pedagošku akademiju, grupa matematika sa drugim nastavnim predmetom.

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica (računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja);

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

-  uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži: vrstu posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

-  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca, ratnog vojnog invalida ili borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz jedne od ovih kategorija (kandidati iz ovih kategorija se ne boduju posebno, ali imaju prednost  u slučaju da dva ili više kandidata imaju isti broj bodova);

Nepotpune ili neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Samo sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se intervju u centralnoj školi Krupa na Vrbasu dana, 27.3.2018. godine, u 11.15 časova. Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a koji se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave sa dokumentima dostaviti poštom na adresu škole, a dostavljena dokumentacije se neće vraćati.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.     

**************

"ENERGETIK" DOO

Dubička br.90

78 000 BANjALUKA

 raspisuje

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos

1. Diplomirani građevinski inženjer            1 izvršilac

2. Diplomirani elektroinženjer                    1 izvršilac

3. Građevinski tehničar                                         1 izvršilac

4. KV električar                     2 izvršioca

5. Zidari                                                              3 izvršioca

6. Armirač                                                                 2 izvršioca

7. Vozač C                                                     1 izvršilac

8. Mehaničar                       1 izvršilac

9. Tesar                                                              1 izvršilac

10. NK radnik                                                           3 izvršioca

Od kandidata se očekuje sklonosti timskom radu, odgovornost i pouzdanost u izvršavanju raznih zadataka.

Prijave sa biografijom i dokaza o ispunjenosti uslova (ne mora biti ovjerena dokumentacija, samo fotokopija) slati putem pošte, email-a ili doći lično na sljedeću adresu: "Energetik" d.o.o., Dubička br.90, 78 000 Banjaluka.

Kontakt telefon: 051/386-214

E-mail adresa: [email protected]

Konkurs ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

**************

Republika Srpska

Opština Ribnik

JU OŠ "PETAR KOČIĆ" SITNICA

Školski odbor

raspisuje

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora

Osnovne škole "Petar Kočić" Sitnica

I – Predmet

Školski odbor JU OŠ "Petar Kočić" iz Sitnice raspisuje Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora škole.

II – Mandat

Mandat direktora traje četiri godine i počinje od dana stupanja na dužnost.

III – Uslovi

Za direktora osnovne škole može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Statutom škole, a to su :

1. Opšti uslovi:

1)  da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,

2)  da je državljanin Bosne i Hercegovine/Republike Srpske,

3)  da je stariji od 18 godina.

2. Posebni uslovi:
Za direktora škole može da bude izabran nastavnik ili stručni saradnik koji

1) ima završen prvi ciklus studija u trajanju od četiri godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent,

2) ima najmanje pet godina radnog iskustva kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u osnovnoj školi nakon sticanja diplome iz tačke 1) ovog stava,

3) nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora, protiv kojeg nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. 
 

IV – Potrebna dokumentacija

Potrebna dokumentacija 
Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova kandidati su dužni priložiti:

  1) Prijavu na konkurs,

  2) Biografiju sa podacima o kretanju u struci i do sada ostvarenim rezultatima rada,

  3) Izvod iz matične knjige rođenih,

  4) Uvjerenje o državljanstvu, 

  5) Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima (ne starije od šest mjeseci),

  6) Diplomu o stečenom stepenu stručne spreme,

  7) Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,
  8) Dokaz odnosno potvrdu o dužini radnog iskustva (najmanje pet godina nakon sticanja diplome),

  9) Preporuku ranijeg poslodavca odnosno nastavničkog vijeća škole u kojoj je kandidat zaposlen,

 10) Uvjerenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak (ne starije od šest mjeseci),

 11) Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora (ne starije od šest mjeseci),

 12) Prijedlog programa rada direktora u narednom četvorogodišnjem mandatu,

13) Druge dokaze o napredovanju u struci i potvrđivanju sposobnosti kandidata (ako postoje),
Dokazi (dokumenta) se dostavljaju u originalu ili ovjerenoj fotokopiji u skladu sa zakonom.

Neblagovremene i nepotpune prijave, kao i neovjerene fotokopije priložene dokumentacije neće biti uzete u razmatranje.


 

V – Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na sljedeću adresu:

Osnovna škola "Petar Kočić", Sitnica br.23, 79283 Sitnica sa naznakom "Prijava na konkurs za izbor i imenovanje direktora škole".

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja konkursa posredstvom Zavoda za zapošljavanje RS.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Na prijedlog ministra Vlada imenuje za direktora jednog od kandidata sa spiska kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa.

Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o rezultatima konkursa u roku od osam dana od dana prijema obavještenja.

***************

JU NARODNA BIBLIOTEKA GRADIŠKA

Mitropolita Georgija Nikolajeviča 22

Gradiška 78400

 Raspisuje

KONKURS

za prijem radnika

I Bibliotekar u dječijem odjeljenju – 1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnice sa funkcije direktora.

II Opšti uslovi za kandidata

 Kandidat mora ispunjavati sljedeće opšte uslove:

-  da je državljanin Republike Srpske, odnosno BiH,

-  da je stariji od 18 godina,

-  da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

-  da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova na traženo radno mjesto,

-  da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

III Posebni uslovi za kandidate

-  visoka stručna sprema,

-  jedna godina radnog iskustva,

-  položen stručni ispit za bibliotekara.

IV Potrebna dokumentacija

Uz prijavu na konkurs sa kontakt telefonom, kandidati su dužni da prilože dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova:

-  izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte,

-  uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci),

-  uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak,

-  uvjerenje o radnom iskustvu,

-  uvjerenje o položenom stručnom ispitu za bibliotekara,

-  ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (dostaviće samo izabrani kandidat).

V Rokovi

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja.

VI Ostale odredbe

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, Komisija će obaviti intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni telefonskim putem na kontakt telefon koji su dužni navesti u prijavi.

Dokumentacija dostavljena uz prijavu na konkurs se ne vraća. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu biblioteke sa naznakom "Prijava na konkurs".

**************

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA RIBNIK

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

GORNjI RIBNIK

Rade Jovanića 38, 79 288 Ribnik

 raspisuje

KONKURS

za nastavni kadar u školskoj 2017/2018. godini

1. Profesor fizike ..................................................... 12 časova, jedan izvršilac (centralna škola i područna škola Donji Vrbljani) na određeno radno vrijeme - pripravnik

Kandidat treba da ispunjava uslove predviđene članom 104. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Zakonom o radu što dokazuje prilaganjem sljedeće dokumentacije:

- Uvjerenje o državljanstvu

- Izvod iz MKR ili kopija lične karte

- Dokaz o posjedovanju odgovarajućeg nivoa i vrste obrazovanja (odgovarajuća visoka ili viša školska sprema) u skladu sa Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima u osnovnoj školi

- Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima (ljekarsko uvjerenje se dostavlja nakon prijema po konkursu) 

- Uvjerenje da nisu pravosnažnom presudom osuđivani za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. (ovo uvjerenje poslodavac dobija na službeni zahtjev od Centra javne bezbjednosti nakon prijema kandidata po konkursu, a prema mjestu rođenja).

Pored navedene dokumentacije ako kandidat ispunjava uslove u pogledu nivoa i vrste obrazovanja prema Pravilniku o stručnim profilima i zvanjima u osnovnoj školi potrebno je priložiti:

- Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

- Uvjerenje Biroa za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

- Dokaz o stažu (ovjerena kopija radne knjižice) ili uvjerenje od ranijeg poslodavca (ako se traži lice sa iskustvom)

- Izvod iz matične knjige umrlih, za umrlog roditelja (za kandidate koji nisu stariji od 26 godina života)

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u "Glasu Srpske".

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene i nepotpune prijave nećemo uzimati u razmatranje.

Intervju će se obaviti 26.3.2018. sa početkom u 9 časova.

*************

REPUBLIKA SRPSKA

JZU DOM ZDRAVLjA "SVETI VRAČEVI" ČELINAC

Ul. Vidovdanska broj 5.

objavljujem                                                

OGLAS

za prijem radnika na određeno vrijeme

1. Doktor medicine u Službi hitne medicinske pomoći ..........1 izvršilac na određeno vrijeme, do povratka radnice sa bolovanja.

Opšti uslovi:

 Da je državljanin RS/BiH,

1. Da je punoljetan,

2. Da je zdravstveno sposoban,

3. Da nisu kažnjavani, odnosno osuđivani za krivična djela i

da se protiv njih ne vodi krivični postupak

Posebni uslovi:

 Doktor medicine ili doktor specijalista

Uslovi: - VSS, medicinski fakultet, specijalista porodične medicine ili specijalista drugih grana medicine sa doedukacijom iz porodične medicine ili doktor medicine sa doedukacijom iz porodične medicine.

 

- Položen stručni ispit ili doktor sa specijalističkim ispitom,

 ili sa doedukacijom iz porodične medicine.

 

- Edukacija – bazični trening za hitnu pomoć.

 Uz prijavu na oglas kandidati su dužni dostaviti dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova u originalu ili ovjerenoj fotokopiji (ovjerena fotokopija ne smije biti starija od jednog mjeseca) i to sljedeća dokumenta:

 - Uvjerenje o državljanstvu RS/BiH,

 - Izvod iz matične knjige rođenih,

 - Uvjerenje o nekažnjavanju,

 - Uvjerenje da nisu osuđivani za krivična djela,

 - Ljekarsko uvjerenje o fizičkoj i psihičkoj sposobnosti,

 - Diploma o završenom fakultetu, specijalizaciji ili doedukacija iz

 porodične medicine.

 Rok za podnošenje prijave je 15 (petnaest) dana, od dana objave u "Glasu Srpske" i na Birou rada Čelinac.

 Prijave sa dokazima slati na adresu: Javna zdravstvena ustanova Dom zdravlja "Sveti Vračevi" Čelinac, Vidovdanska br. 5, 78240 Čelinac – Komisiji za prijem radnika.

 Ukoliko oglas ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana posljednjeg objavljivanja.

 Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

 Sa kandidatima će se obaviti intervju, od strane Komisije za prijem radnika, o čemu će se kandidati pismeno obavijestiti.

*************

JELŠINGRAD LIVAR LIVNICA ČELIKA AD

BANjALUKA

Braće Podgornika br.8

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

- KV radnik bilo kojeg zanimanja................ više izvršilaca za rad u proizvodnji

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske", te na internet stranici Društva www.livnicajelsingrad.com.

Prijave na konkurs predati lično na kapiju preduzeća, poslati poštom na adresu: Jelšingrad Livar Livnica čelika a.d. Banjaluka, ul. Braće Podgornika br. 8., ili na [email protected].

**********

JU MUZIČKA ŠKOLA "VLADO MILOŠEVIĆ" BANjALUKA

Ul. Jovana Dučića broj 23.

 raspisuje

KONKURS

za prijem radnika:

Nastavni predmet:

1. Profesor viole - 1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, najduže do kraja nastavne 2017/2018 godine - pripravnik

Potrebni uslovi za radnike:

Pored opštih uslova utvrđenih zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove utvrđene Zakonom o srednjem i osnovnom obrazovanju i vaspitanju.

Kandidati moraju imati završen odgovarajući odsjek muzičke akademije (diplomirani muzički umjetnik - viola).

U radni odnos se prima lice bez radnog iskustva - pripravnik.

Uz prijavu se prilažu:

- ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, diploma muzičke akademije (odgovarajućeg smjera),

- uvjerenje da nije pravosnažnom presudom osuđivano za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,

- izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

- uvjerenje o državljanstvu RS ,

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjeni tokom studiranja,

- uvjerenje izdato od Zavoda o zapošljavanju o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

- uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Potpisanu prijavu sa svim podacima (adresa, broj mobilnog telefon i drugo) i dokazima o ispunjavanju navedenih uslova dostaviti lično ili putem pošte na adresu: Javna ustanova Muzička škola "Vlado Milošević" Banjaluka, ulica Jovana Dučića broj 23.

Napomena: Intervju i test sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana, 22.3.2018. godine, u 13 časova u prostorijama muzičke škole. Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenta i te kopije neće biti vraćene kandidatima. Izabrani kandidat će naknadno a prije zasnivanja radnog odnosa dostaviti ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, koje ne može biti starije od 6 mjeseci. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Konkurs je otvoren 6 dana od dana objavljivanja.

*****************

JU MUZIČKA ŠKOLA "VLADO MILOŠEVIĆ" BANjALUKA

Ul. Jovana Dučića broj 23.

Raspisuje

KONKURS

za prijem radnika:

1. Čistačica - 1 izvršilac na neodređeno vrijeme.

Potrebni uslovi za radnike:

Pored opštih uslova utvrđenih zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove utvrđene zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju.

Uz prijavu se prilažu:

- ovjerenu fotokopiju o završenoj školi – završena osmogodišnja odnosno devetogodišnja škola,

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu RS,

- uvjerenje da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

- kandidat koji bude izabran na konkursu dostaviće ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad, koje ne može biti starije od 6 mjeseci, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijavu sa svim podacima (adresa, broj mobilnog telefon i drugo) i dokazima o ispunjavanju navedenih uslova dostaviti lično ili putem pošte na adresu : Javna ustanova muzička škola "Vlado Milošević" Banjaluka, ulica Jovana Dučića broj 23.

 Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenta i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Napomena: Prije izbora svi kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na razgovor.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Konkurs je otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

**************

"PRIMA ISG" DOO GRADIŠKA

PARTIZANSKA 34, 78400 GRADIŠKA

OGLAS

za zasnivanje radnog odnosa

1. Radnik u Službi održavanja (kotlovnica ) ..... 2 izvršioca

Uslovi: 1. opšta radna i zdravstvena sposobnost,

      2. položen ispit o  stručnoj osposobljenosti za vršenje posla

 rukovalac parnih kotlova na čvrsto gorivo

Oglas ostaje otvoren do popunjavanja navedenog broj izvršilaca.

Prijave dostaviti na adresu Društva: "Prima ISG" d.o.o., Ul. Partizanska br. 37a 78400 Gradiška ili na e-mail adresu: [email protected]

************

"AUTO ROSSI" DOO

KARAĐORĐEVA 39, BANjALUKA

Telefon: 065/516-050

Raspisuje

OGLAS

za rad na određeno vrijeme:

- Diplomirani ekonomista................................................1 izvršilac

(komercijalista, trgovina, nabavka)

Uslovi:

- VSS

- neophodno radno iskustvo u struci

- aktivno poznavanje italijanskog i mađarskog jezika

Mjesto rada: Banjaluka

Zainteresovani kandidati mogu se javiti na gore navedene kontakte.

Oglas je otvoren 10 dana od dana objavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana