“Аура” најбоље осигуравајуће друштво

Анита Јанковић-Речевић
“Аура” најбоље осигуравајуће друштво

Бањалука - Осигуравајуће друштво “Аура” проглашено је најбољом осигуравајућом кућом у БиХ и европским најбрендом у овој години у оквиру 39. Избора најменаџера и најкомпанија БиХ.

Престижну награду, која је “Аури” додијељена у четвртак увече на свечаној церемонији у бањалучком Банском двору Културном центру, примио је директор компаније Раденко Вујић.

Он је рекао да му је велика част што је жири независне Агенције за избор и промоцију најуспјешнијих пословних људи и компанија баш “Аури” додијелио престижну награду најкомпаније и најбренда, истакавши да их награде и признања додатно обавезују, али и мотивишу за будући рад.

- За осигурање “Аура” и мене лично, поред остварених резултата, то признање је највеће у досадашњем раду. Оно нам је мотив да будемо још бољи, али и одговорност и обавеза да у наредном периоду покажемо и докажемо да је признање заслужено, да није производ инстант резултата, него да је та награда резултат аналитичног, преданог и професионалног рада - рекао је Вујић.

Истакао је да су у претходном периоду уложили максималан труд да би успјешно пословали и остварили одличне резултате, те били препознатљиви на тржишту.

- Евидентно је да смо стекли повјерење и поштовање  клијената, које ћемо континуирано унапређивати - навео је Вујић.

Према његовим ријечима, титула најкомпаније је признање за цијели тим “Ауре” јер су управо запослени носиоци свих пословних успјеха и одличних резултата.

- Захваљујем тиму на залагању, упорности и фокусираности коју су показали у претходној години и тако омогућили “Аури” да постане најбоља - рекао је Вујић. 

Додао је да имају веома амбициозне планове за наредни период, те да ће наставити ширење продајне мреже отварањем нових пословница, а планирају да раде и на пољу друштвене одговорности.

- У наредну годину улазимо са великим очекивањима и плановима како бисмо нашим клијентима пружили додатну вриједност и оправдали повјерење које су нам дали ових 11 година од када постојимо. Тренутно имамо 80 пословница, а у припреми је отварање још осам пословница у мјестима гдје до сада нисмо били присутни. Резултат је то потребе, али и анализе потенцијала наших стручних служби, тако да ћемо у 2019. години пословати у 88 пословница - рекао је Вујић.

Услуге

Осигурање “Аура”, поред обавезног осигурања од аутоодговорности и каско осигурања, пружа и услуге осигурања имовине, путничког здравственог осигурања, осигурања робе у транспорту, те осигурања од незгоде и опште грађанске одговорности. Своју позицију на тржишту осигурања гради кроз максималну бригу о сваком осигуранику на територији цијеле БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана