Велике уши, плаве очи, уско лице: Сазнајте шта ови делови тијела говоре о вашем карактеру

Г.С.
Велике уши, плаве очи, уско лице: Сазнајте шта ови делови тијела говоре о вашем карактеру

Да ли сте знали да изглед појединих дијелова нашег тијела може да открије много тога о нама?

 

 

Ако размислите мало боље, свакодневно играмо разне улоге и носимо маске како бисмо се боље уклопили у друштво и били прихваћени. Али ако неке ствари о особи желите да сазнате без праћења њеног понашања, спроведена су истраживања која доказују како и наше лице, коса и очи могу да открију наше праве емоције.

Шта открива коса?

Боја ваше косе је важан фактор ваше личности. Према неким истраживањима, особе које имају плаву косу имају самопоуздања, а иста истраживања говоре да је боја косе повезана и са интелигенцијом.

Шта открива лице?

Особе којима израз лица показује како се осећају требало би да припазе и науче да контролишу своје емоције, јер је њих лако "прочитати". Особе које имају уско лице су често оне којима лако поклањамо поверење јер се уз њих осећамо опуштено. Сматра се да округло лице имају лажљивци.

Шта откривају очи?

Плавооки људи наводно нису физички и психички јаке особе, јер та боја открива велике емотивце, који су често у конфликту сами са собом.

Шта откривају уши?

Стручњаци кажу да постоји више од 50 различитих облика ушију. У случају да је горњи део ува већи од доњег, особа је прилично интелигентна. Ако су уши равне, ради се о креативној особи. Избочене уши показују како је особа жељна пажње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана