Отац показао како је изгледало дјетињство у 80-им, видео код многих пробудио носталгију VIDEO

Г.С.
Отац показао како је изгледало дјетињство у 80-им, видео код многих пробудио носталгију VIDEO

Свјесни смо колико се свијет захваљујући технологији све више мијења, а дјетињство данашње дјеце увелике се разликује од дјетињства какво су имала дјеца 80-их и 90-их.

Отац осмогодишњег дјечачића снимио је видео који је поставио на ТикТок у којем је показао како је изгледало његово дјетињство.

На снимку која је скупила преко 10 милиона прегледа показао је неке ствари и ситуације које данашња дјеца немају прилику ни видјети, ни користити, а ни доживјети.

Видео је у многима пробудио носталгију.

"Недостају ми ти дани, технологија је однијела толико тога", "Недостаје ми ера 80-их, али нажалост ми дјеца смо били даљински управљач", "80-е се не могу објаснити. Било је то искуство... Једна снажна вибра сама по себи... И ако сте то пропустили, тако ми је жао због вас!", "Показао сам овај видео свом сину. Рекао ми је: 'Значи био си тада јако сиромашан'", низали су се коментари испод видеа.

С обзиром на успјех ове снимке, отац је обећао пратитељима да ће направити и други дио у којем ће показати још ствари из дјетињства којег се многи радо сјећају.

@shadyraro The 80’s was the best decade #80s #80skid #oldschool #genx #parents #funny #family #foryou #fyp ♬ original sound - ilovethe80s

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана