Меган Маркл, војвоткиња од Сасекса: Држала сам прво дијете, а знала да губим друго

Танјуг
Foto: Getty Images

ЛОНДОН- Војвоткиња од Сасекса и бивша америчка глумица Меган Маркл открила је да је у јулу ове године имала спонтани побачај.

Она је за Њујорк тајмс рекла да се то догодило у Лос Анђелесу, у тренутку док је мијењала пелену сину Арчију, пише Дејли мејл. ,

Како каже, она је док је држала сина само осетила оштар бол, након кога је са сином у рукама пала на под и покушала због обоје да остане смирена.

"Знала сам, док сам држала моје прворођенче да губим друго дијете", рекла је она и додала да је са супругом принцом Харијем отишла у болницу и да су били сломљени.

"Неколико сати касније лежала сам у болничком кревету, држећи супруга за руку. Осјетила сам слабост његовог стиска, а када ми је пољубио зглобове прстију, они су били мокри од наших суза. Гледала сам супруга како пуца, док је покушавао да буде миран због мене", рекла је Маркл.

Меган је додала и да сада говори о томе како би охрабрила и друге да слободно причају о својим искуствима.

Бакингемска палата саопштила је данас да је чланак у којем је војвоткиње од Сасекса Меган Маркл открила да је у јулу имала спонтани побачај "дубоко лична ствар" коју не жели да коментарише, преноси Ројтерс.

У одвојеној изјави један извор из палате навео је да у краљевској породици завладала разумљива туга због тога што је супруга принца Харија изјавила за Њујорк тајмс.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана