Бака (77) се удала за саму себе! Необично вјенчање у старачком дому

ГС
Бака (77) се удала за саму себе! Необично вјенчање у старачком дому

Дороти „Доти“ Фидели своју славу дугује необичној церемонији коју је одлучила да организује у дому за пензионере у коме живи.

Дана 13. маја одржана је церемонија у једном од домова за пензионере у америчкој држави Охајо. 77-годишња становница се удала за себе.
- То је нешто што сам одувијек жељела. Да се ​​удам за некога и да имам срећан живот, али ствари су испале другачије и тек сада имам прилику да урадим овако нешто - рекла је узбуђено у интервјуу за ТВ станицу ВЛВТ.

Несвакидашњи догађај привукао је велики број медија. Ова 77-годишњакиња је у небројеним интервјуима објаснила да јој се идеја о организовању "вjенчања" родила након што је сазнала за жену која се удала за себе у једној од телевизијских емисија. Онда је то исто пожељела, одлучила је да је то одличан начин да развесели штићенике старачког дома у коме је боравила.
Овде радим луде ствари да насмијем људе - каже бака.

Фидели је подржала и њена породица. Они су јој помогли у куповини вјенчанице или наручивању кетеринга.

Ова 77-годишњакиња је, како је сама рекла, била под стресом током церемоније, али срећна. Она је нагласила да јој је ово друго вjенчање. Први пут се удала 1965, али се развела девет година касније

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана