Адел: Желим да објасним сину зашто сам уништила цијели његов живот због своје среће

ГС
Foto: Википедија

Британска музичарка Адел, која је објавила је да нови, четврти по реду албум, после шест година паузе, излази 19. новембра под називом "30", причала је о емоцијама које носи овај албум, разводу, искрености и искупљењу.

"Мислим да је овај албум о самодеструкцији, искрености према себи и искупљењу.

Али, спремна сам да чујем рекације људи на моју причу. Желим да објасним свом сину овим албумом, када буде имао двадесет-тридесет година, зашто сам самовољно одлучила да уништим цијели његов живот због своје среће. Понекад је јако несрећан јер смо његов отац и ја растављени. И то је жива рана за мене и не знам да ли ће икада моћи да се опорави од тога", рекла је Адел за британско издање "Вогеа", поводом свог дугоочекиваног новог албума.

Крајем априла 2019. године објављена је вест да се Адел и њен супруг Симон Конецки разводе. У браку су добили сина Анђела који је рођен 12. октобра 2012. године.

Певачица је признала да јој је одлука да се разведе тешко пала, али да је имала пријатеље који су били уз њу и држали је за руку ноћима док би она неутешно плакала.

На свом Инстаграму, певачица је мало ближе објаснила и хаос у којем се налазила последњих година и свих емоција које су уткане у овај албум, преноси б92.

"Нисам ни близу онога где сам мислила да ћу бити када сам почињала све ово пре три године. Ослањам се на рутину и козистентност да бих се осећала сигурном, а нашла сам се, и свесно и чак својом вољом, у потпуном хаосу и унутрашњим превирањима. Научила сам много истина успут, скинула неке слојеве, али и увукла себе у неке сасвим друге. Ипак, успела сам да пронађем свој осећај поново и могу чак да кажем да се никада нисам осећала спокојније у свом животу. И зато, спремна сам да коначно пустим овај албум у јавност.

Био је то најтурбулентнији период у мом животу. Док сам га писала, ту је био пријатељ који би долазио са флашом вина и храном да ме орасположи. Мој мудри пријатељ који увек има најбољи савет.

Пријатељ који би ме само држао за руку док бих плакала не знајући зашто. Пријатељ који би само устао и повео ме некуд где не желим да идем, само да би ме извукао из куће да ухватим мало витамина Д. Пријатељ који би се увукао у моју кућу само да ми остави магазин, маску и соли за купање, само да се осетим вољеном, да ме подсети који је месец уопште и да би требало да мало бринем о себи.

Пријатељ који је увек звао само да провери како сам, иако сам ја престала да зовем пријатеље заглављена у својој тузи и жаљењу.

Са мало бола, успела сам да поново изградим свој дом и своје срце и овај албум прича о томе. Дом је тамо где је срце", написала је Адел у својој дугој поруци верним фановима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана