Пет знакова да сте у друштву енергетских вампира

Alo.rs
Пет знакова да сте у друштву енергетских вампира

Примјећујете да се осјећате летаргично. Обузео вас је осјећај “свеједности” и имате утисак да више немате воље ни за чим. Ако искључимо депресију као фактор, онда је вријеме да промјените ваше окружење.

Чак и ако на послу који радите бивате приморани да проводите вријеме са поједним људима са којима не дијелите исту енергетску ауру, макар то можете урадити у приватној режији и животу. Једноставно токсичне људе ампутирајте, а знак да их имате у својој близини су слиједећи симптоми:

1. Хватате се у ситуацији када вам неко прича нешто, а мисли вам лутају на другу страну, осјећате се уморно, а тема вас уопште не занима. Штавише, послије таквог разговора осјећате једино потребу за креветом

2. Када сте у друштву, обично се ваша тема нађе посљедња на листи, ако уопште дође на ред. Вашем саговорнику је битно да изнесе своје животне догађаје, ви сте небитни, тако ћете се празно ојетити и послије разговора.

3. Негативни људи који све гледају с оне најцрње стране, истински вам нису потреби у окружењу. Чак и да јесте све тако црно, нада и оптимизам ће вам дати воље да наставите даље.

4. Имате вољу да се отуђите и постанете асоцијални. Ово је аларм да вам окружење не прија и апел вашој души да упознате неке нове људе и пустите их у живот. Дајте шансу новим искуствима, нису сви тако безлични и досадни.

5. Стално сте мета критика других. Лако вас је осуђивати јер се тиме хране туђи неуспјеси. У реду је да вам неко да прави савијет у право вријеме, али константна осуда, јесте само знак да треба да се склоните и не слушате више те празне приче јер пуни су вам већ џепови савета душебрижника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана