Кајли Џенер открила своју ноћну рутину за његу коже

гс
Foto: ГС

Кајли Џенер недавно је у својим Инстаграм Причама подијелила четири своја производа који су саставни дио њене ноћне рутине његе коже.

Џенер обично започиње процес ноћне његе с производом Kуlie Skin Makeup Melting Cleanser који кошта 28 долара.

"Ово је промијенило све", рекла је Џенер из средства за чишћење од креме до уља у недавној Инстаграм Причи, истичући да ослањање на марамице за шминку може бити грубо за ваш укупни тен.

Jenner's Makeup Melting Cleanser направљен је од биљних уља (научни подаци су претходно показали да одређени ботанички састојци могу поправити оштећења коже и изблиједити боре) како би њежно и ефикасно очистила шминку с лицу - није потребно трљање. Једноставно навлажите лице, умасирајте балзам, исперите га и осушите меканим пешкиром.

Након што је очистила лице од шминке, Џенер је затим на лице нанијела Kyle Skin Foaming Wash који кошта 24 долара.

"Не треба вам много", каже Џенер.

Ово средство за прање лица направљено је од тензида на бази кокоса и глицерина за њежно чишћење коже без исушивања. Глицерин, безбојни шећерни алкохол без мириса, уобичајен је у већини хидратантних крема и средстава за чишћење јер штити кожу од сухоће и иритација.

Џенер употпуњује своју ноћну рутину кориштењем  Kyle Skin хијалуронске киселине и Kyle Skin витамина Ц серума. Хијалуронска киселина дјелује на глаткоћу и хидратацију коже захваљујући својој способности да држава хидратацију. Витамин Ц је такођер ослонац у њези коже дјеломично захваљујући предностима против старења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана