Бесплатни онлајн тренинзи са Лидијом Љубичић на порталу „Гласа Српске” VIDEO

Лидија Љубичић
Бесплатни онлајн тренинзи са Лидијом Љубичић на порталу „Гласа Српске” VIDEO

Фитнес инструкторка Лидија Љубичић из Бањалуке организује онлајн програме тренинга потпуно бесплатно за све које желе да остану у форми током ванредне ситуације.

- Уз жељу да останете јаки и здрави, и спремни за нове побједе, придружите се вјежбању. Прво радите загријавање, неко нека уради само једном нпр. сваку вјежбу по минут, а неко може ако је у форми урадити два или три пута. То важи за све вјежбе. Након загријавања све радите по три серије, наглашавам да можете радити и мање – поручује Лидија Љубичић.

- Htjela бих предложити нешто везано за исхрану. Ко год је на неком програму исхране, препоручујем да сад у овим условима престане (поготово ко је на КЕТО исхрани). Сад су УХ потребни. а наравно и воће,поврће..

Препоручујем да инсталирате једну супер апликацију -MyNetDiary и унесте своје податке који се траж е(висина, тежина, жељена килажа) и једноставно користите апликацију. Кад све то унесете добићете дневни калоријски “буџет” до којег можете ићи, а наравно за смањену тјелесну тежину највише је одговоран калоријски дефицит. Овдје све то можете пратити и једноставно је.

Све сто Вас интересује питајте ме на вибер.  – пуручује Лидија.

Бесплатнe онлајн тренинге можете пратити кликом на вибер групи

О В Д Ј Е

или пратите инструкције на објави

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана