Викториjа Бекам тврди да су мршавице прошлост: Жене желе имати груди и стражњицу

ГС
Foto: Архива/Агенције

Викториjа Бекам већ годинама његује своју витку линију за коју многи тврде да чак и прелази границе нормалности, а сада је открила и како се њено мишљење временом промијенило те да сматра како су мршавице данас дио прошлости.

Модна дизајнерка која је већ раније говорила о притиску који осјећа како би била што виткија представила је своју нову колекцију одјеће, а тим поводом изјавила је како она боље изгледа на дамама са облинама које су јој биле и инспирација у рађењу исте.

"Жене данас желе изгледати здраво и имати облине. Желе имати груди и стражњицу", изјавила је Викториа за Грациу на чијој је насловници осванула.

Иначе, њена нова колекција "помаже женама да имају заобљенију фигуру", а што жена има више облина, "то њене хаљине боље изгледају на њима".

"Не ради се о томе које сте величине већ да знате ко сте и будете срећни оним што јесте. Нашла сам сопствену равнотежу између жеље да се забавим и дисциплине у прехрани и вјежбању. Када си млађи бориш се против тог баланса, али сада знам како то изгледа и шта ми одговора", рекла је дизајнерка.

Викториjа је споменула како је провођење времена у Мајамију на Флориди гдје жене поносно истичу своје облине, допринијело томе да промијени мишљење.

"Показују своја тијела с таквим самопоуздањем. Њихов став и стил су ми били заиста ослобађајући. И као мајка, свидјело ми се што је моја кћерка Харпер била у близини жена које су заиста славиле своје облине и уживале у томе како изгледају", открила је Викториjа.

Иначе, Викторијин супруг Дејвид Бекам раније ове године појаснио је како од кад је упознао своју супругу она једе увијек исту храну - рибу са роштиља и поврће кухано на пари од чега врло ријетко одступа, prenosi Klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана