Упознајте Заппу, најбоље стилизовану и најфотогеничнију мачку на Инстаграму

Кликс
Foto: Инстаграм

Инстаграм обилује фотографијама занимљивих кућних љубимаца, али и других животиња које вас могу орасположити.

Мачка Заппа је једна од њих и позира као прави професионалац, а њена власница брине за сваки њен оутфит који оставља без текста.

Заппа са својом власницом Ланом Вермиген живи у Холандији, а Инстаграм профил zappa_the_cat је настао сасвим случајно.

Према ријечима власнице, док је Заппа била још маче, стално ју је фотографисала, а повремено је објављивала фотографије на свом Инстаграм профилу.

Након веома занимљивих реакција људи који су хтјели више фотографија ове преслатке мачке, Лана је одлучила Заппи направити Инстаграм профил. Данас zappa_the_cat има 115.000 пратилаца, који су одушевљени Заппиним позама и модним комбинацијама.

Заппа има препун ормар шик одјеће, а на Инстаграму се може видјети како носи брендове као што су Supreme, Channel или чак Gucci.

Међутим, највећу пажњу привлачи спој боја и креација које варирају од ружичастог џемпера, наочала за сунце дречаво плаве боје, до морнарске мајице на пруге.

Власница Заппу описује као супер знатижељну и врло друштвену мацу која се весели сваком ко их посјети.

Заппу је Лана почела облачити врло рано па се она навикла на одјећу и не смета јој, у супротном је не би, како је казала, ни облачила.

Иако још није јасно колико се пута морају направити фотографије да би се дошло до резултата на Инстаграму, ова мачка дјелује ''cool'' и скоро па незаинтересовано за оно што се дешава око ње, пише Pop Sugar.

Одјећа и модни додаци јој стоје као саливени, као што можете видјети у фотогалерији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана