Трендови 80-их освајају модне писте - ове комаде морате да имате ФОТО

Cosmopolitan
Трендови 80-их освајају модне писте - ове комаде морате да имате ФОТО

Модни комади који су неопходни за добар стајлинг!

Опремите гардеробер комадима који одишу духом 80-их година и бићете спремне да уз минималан напор заблистате у свакој прилици.

Трендови управо из ове декаде су се у великом броју вратили на модну сцену. Тих година били су попиларни пуф рукави, нараменице, јарке боје, упечатљиви материјали и женственост прије свега.

Вријеме је да баците поглед на то што је тренутно актуелно и пронађете комад који је по вашем укусу. Вјерујемо да ћете се заљубити у готово све. Уз њих сваки аутфит добија занимљиву ноту.

Топ са пуф рукавима

Незаобилазан ове сезоне, топ са предимензионираним рукавима. У овом комаду струк аутоматски постаје визуелно ужи. Осим тога неодољиво асоцира на љето, а у њему нећете проћи неопажено.

Мини хаљина са пуф рукавима

Свака дама која зна шта је добар стил изабраће ову хаљину. У њој фигура изгледа феноменално, а врло је ефектна. У њој ћете оставити утисак забавне и смијеле особе.

Упечатљив накит

Идеалан аксесоар који ће зачинити цијелу модну причу су управо велике минђуше. У овом случају нека ваш избор буду алке, које саврешено описују дух 80-их годна.

Плишане торбе

Плиш је врло популаран ових дана, а торба од овог материјала одлично изгледа. Овај женствени комад мора да се нађе у вашем гардероберу.

Рајф за косу

Овај аксесоар за косу је постао прави хит. Не постој дама која није пала на њега. Популарне су све боје и сви материјали. Од оних плишаних, до украшених бисерима, сви долазе у обзир. Мали детаљ који ће употпунити цео стајлинг.

Платформе 

Нисмо их виђали неколико година, али ове зиме су поново постале актуелне. Ципеле са платформом су једне од најудобнијих. У њима ћете без проблема моћи да проведете и неколико сати. У обзир долазе и сандале у комбинацији са тамним чарапама и хаљином.

Предимензионирани сакои

Сакои и одијела су број један ове зиме. За дневне варијанте искомбинујте сако и фармерке, а за вечерње прилике обуците сако уместо хаљине. Морате да признате да такав стајлинг моћно изгледа.

Плишане хаљине

Поменули смо већ да се плиш вратио на велика врата. Осим торби и плишане хаљине су освојиле срца дама. Идеална варијанта за ноћни излазак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана