Тексас јакна, безвременски модни класик

Г.С.
Тексас јакна, безвременски модни класик

Тексас јакна је модел којем се увијек враћамо јер је једноставно можемо стилизовати са готово сваким комадом из ормара.

 

 

Уз бијелу кошуљу и малу црну хаљину, може се рећи да је тексас јакна заслужила статус класик комада који свака жена треба да има у свом ормару.

Комбиновање одјеће и тексас јакне

Наиме, уколико говоримо о дневним изласцима, омиљене хлаче или сукње биће одличан партнер класичној мајици или блузи, док ће тексас јакна заокружити цијели лоок лежерним призвуком. 

Уз нешто елегантнији одабир остатка комбинације попут хаљине и ципела са високом потпетицом, тексас јакна може бити одличан додатак вечерњем или парти издању.

Осим класичне плаве тексас јакне, можете бирати и моделе у црној или бијелој боји, које ће дати занимљив стилски заокрет, а у хигх стреет понуди пронаћи ћете и оверсизед моделе, као и кратке јакне те моделе попраћене узорцима.

Хигх стреет продавнице су за надолазећи период представиле одличне моделе тексас јакни, а неке од њих ове сезоне инспирисане су стилом деведесетих.

Модели тексас јакне

Наравно, с обзиром на то да се трендови из сезоне у сезону мијењају, и овај модни класик доживљава различите трансформације када су у питању модели, кројеви, па чак и нијансе тексаса.

Предимензиониране, од изблиједјелог тексаса, ретро тексас јакне су велики хит ове јесени. На тржишту тренутно можете пронаћи модел за свакога, било да је ријеч о овер сизе јакнама или романтичним тексас јакницама са карнерима и перлицама.

Тексас јакна је веома свестран одјевни комад и пожељно је да инвестирате у добру тексас јакну јер ће она бити ваш вјерни пратилац током прољећа, љета, све до касне јесени.

Уколико имате стару тексас јакну, можете је освјежити апликацијама, беџевима који су у моди ове јесени, нитнама или цвијетом на џепу.

Предност ових јакни је што ће вас гријати у свјежијим данима, а када је вријеме топло, краћи модел даће вашем стилу посебну ноту. У великој понуди на вама је да одаберете једну која ће бити ваш лични печат.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана