Свјетлуцаве хулахопке ефектан модни додатак

Агенције
Foto: Илустрација

С првим хладнијим данима многи су брендови већ представили своје зимске колекције, а шопинг центри засјали су у празничном сјају.

Све нас то полако припрема за почетак најраскошнијег и најчаробнијег периода у години - сезоне празника.

Вријеме је то које са собом доноси мноштво прилика за дружења, али и прегршт посебних прилика за које ћемо тражити удобне и топле модне комбинације, но увијек с ефектним помаком који у сваки лоок уноси и свечани карактер сезоне. Свјетлуцаве хулахопке један су од кључних додатака надолазеће сезоне.

Креирајте упечатљив изглед

За празнична дружења, свечане вечере или најлуђе забаве у години, ефектним модним додацима савршено ћете у трену зачинити сваку комбинацију. Свјесни да модни додаци могу подићи изглед цијеле комбинације, ове сезоне нагласак није само на одабиру ципела, торбица и накита како бисте истакли свој стајлинг. Да бисте ове зиме креирали упечатљив изглед, посегните за прозирним или мрежастим хулахопкама, украшеним ситним цирконима или шљокицама јер су се на велика врата вратиле на модну сцену.

Празнична нота у аутфиту

Тренд свјетлуцавих хулахопки посљедњих година посебно се истиче, те су оне чести одабир модних инфлуенсерки и познатих дама.

Дакле, ове зиме немојте играти на сигурно с класичним црним хулахопкама. Одважите се и стајлинг освјежите свјетлуцавим хулахопкама у којима сигурно нећете остати непримијећени. Модни је то додатак који ће на другачији начин створити посебну комбинацију, те унијети празничну ноту у цијели аутфит.

Хулахопке су одавно превазишле своју практичну улогу и многима постале омиљени модни додатак. Због широке понуде и заводљивог изгледа могу бити фокус цијеле комбинације и комад уз који ће и најједноставнији стајлинг изгледати дотјерано. Иако у хладнијем периоду све више прибјегавамо нешто топлијим модним артиклима и плетивима, хулахопке обогаћене занимљивим узорцима пронашле су пут до комбинација многих дама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана