Шта обући за посао у врелим данима – приједлози за даме

ГС
Foto: Илустрација

Тропске ноћи и паклене дневне температуре најављени су за ову недјељу.

 Правила облачења на послу не би требало да трпе због тога, али то не значи да треба знојави да долазимо у фирму. Предлажемо шест модних комбинација за даме за вреле љетње дане.

Миди хаљина

Хаљина средње дужине, која иде преко кољена, прави је хит овог лета. Можете их пронаћи у готово свим продавницама одјеће, различитих материјала и дужина.

Обратите пажњу приликом одабира материјала: избјегавајте тексас, кожу, полиестер, а предност увијек дајте памуку, лану, свили.

Комбинезони

Већ неколико година комбинезони су у моди, а широке ногавице су добар избор када жива у термометру пређе 30 подјељак.

Ако радите у климатизованој просторији није проблем ако су вам гола рамена у комбинезону јер свакако можете обући сако преко – само треба преживјети пут до канцеларије.

Свилена кошуља

Најпријатнији и најквалитетнији материјал који можете љети изабрати је свила, а свилена кошуља је одјевни предмет који би свакако требало да имате у орману.

Свилену кошуљу можете купити и у винтиџ продавницама или продавницама половне гардеробе које често имају квалитетнију робу од оне која се продаје у популарним бутицима. 

Можете је комбиновати са дубоким панталонама и дугим, лепршавим сукњама.

Кошуља-хаљина

Један од најзахвалнијих модела за жене свих типова грађе су кошуља-хаљине. Ако саме немају појас, можете их стилизовати са неким од каишева које имате у орману.

Чест су избор мало пунијих дама, али и трудница. Ако су од памука, идеалан су избор за вреле љетње дане.

Ланене панталоне

Ако не волите да пеглате, а подржавате одрживу моду и природне материјале, лан је прави избор за вас. Ланене панталоне, чини се, никада неће изаћи из моде, a лако се комбинују са мајицама и кошуљама других материјала.

Плисиране сукње 

И плисиране сукње су годинама популарне – носе се и у опуштену шетњу и на посао, а од тога да ли ћете обући кошуљу или памучну мајицу зависи какав ћете утисак оставити, преноси РТС.

Нису најбољи избор за ниже и пуније даме.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана