Шест одјевних комбинација су "must have“ овог љета

ГС
Шест одјевних комбинација су "must have“ овог љета

Актуелни трендови долазе и пролазе - неке комаде обучемо неколико пута и већ постају демоде, док други постају непролазни класици.

Када се пакујемо за море или нисмо у стању да се одлучимо шта тачно да купимо, најбоље је одабрати оне одјевне предмете који су довољно ефектни и модерни, али са друге стране и лако уклопиви у разне стајлинге.

1. Бијела хаљина

Ништа толико не асоцира на лето као лепршава бела хаљина. Од толико различитих кројева, изаберите баш ону која вам највише пристаје и у којој се осјећате најпријатније. Била дуга или кратка, са ширим бретелама или без - са њом никада нема грешке. Можете је комбиновати са апсолутно свим. Од плаже до вечерњег изласка, одговара свакој прилици.

2. Врап сукње

Сукње на преклоп или врап сукње биле су веома популарне почетком 2000-их, а сада се враћају на велика врата. Подједнако су ефектне било да носите штикле, сандале или патике. Уз мајицу или топ - сасвим је свеједно, овај модел даће посебан печат свакој комбинацији и савршено истиче женску фигуру.

3. Плетена торба

Торбе од ратана или неког другог сличног материјала пре су се користиле искључиво за куповину намирница. Међутим, данас су стекле велику популарност, па их и најпознатије свјетске модне куће представљају у својим љетњим колекцијама у различитим бојама, облицима, величинама.

Највећа предност овог модела јесте што се могу лако комбиновати у све - уз дуге и лепршаве хаљине, џинс, аутфите за плажу, па се чак може носити и у вечерњим варијантама у мини-верзији.

4. Еспадриле

Због удобности и лежерног стила, омиљена су обућа за лијепо вријеме многих жена. Носиле су их Џеки Кенеди и Грејс Кели, а данас их можемо видјети као дио модних комбинација Кејт Мидлтон, шпанске краљице ЛетицијеЏенифер Анистон... Удобност и практичност - највећа су предност овог летњег модела.

5. Беле панталоне

Беле панталоне једноставно не могу изаћи из моде. Лагане и практичне, слажу се са свим блузама и мајицама. Можете их обући за шетњу или одабрати за вечерњи излазак уз кратак топ. Многима су омиљени комад јер иду уз апсолутно све.

6. Свилени комади

Свила и свиленкасти материјали побрали су симпатије многих жена. Овај материјал даје посебну ноту сваком аутфиту. Блузе, хаљине, кошуље, па чак и сакои од ових материјала, све се више могу наћи на рафовима разних бутика.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана