Руж за усне савршена је алтернатива за руменило или сјену за очи

Г.С.
Руж за усне савршена је алтернатива за руменило или сјену за очи

Руж за усне један је од најчешће кориштених производа за шминкање. Но, јесте ли знали да кармин не морате наносити искључиво на усне?

Многи шминкери руж за усне препоручују као алтернативу за бројне производе. У различитим нијансама искористите кармин умјесто бронзера, руменила или сјене за очи.

Руменило

Умјесто стандардног наношења руменила нанесите неколико тачкица кармина на ваше образе и добро размажите прстима. Ваши образи ће попримити жељену нијансу, те ће другима око вас дјеловати као да сте нанијели кремасто руменило.

Бронзер

Да, баш као и у претходном случају, кармин можете користити и као алтернативу за бронзер. Смеђи руж за усне, без обзира жељели сјајну кожу или обликоване и наглашене образе, савршен је избор.

Туш за очи

Ако имате доста течних ружева, можете их наносити умјесто туша за очи. Будите креативни и поиграјте се са својим стиловима.

Сјена за очи

Када је у питању сјена за очи, наношење ружа за усне на очне капке одлична је идеја јер су кармини дуготрајни, а неквалитетне сјене за очи, опћепознато је, доста брзо спадну. Такођер, и сјена за очи може бити замјена за кармин. У случају да је ваш омиљени руж за усне при крају, комадиће сјене за очи помјешајте с балзамом за усне и нанесите умјесто кармина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана