Пјевачица показала трећу хаљину са свог вјенчања

index.hr
Пјевачица показала трећу хаљину са свог вјенчања

Британска пјевачица Ели Голдинг удала се за трговца умјетнинама Каспара Џоплинга у августу прошле године, а тек сада је на свом Инстаграм налогу показала трећу хаљину коју је носила на вјенчању.

Она је судбоносно “да” изрекла у раскошној вјенчаници модне куће Клои (Chloe) кројеној у викторијанском стилу с високим овратником, воланима и ручно ушивеним перлицама, а за свадбено славље се пресвукла у потпуно другачију и пуно једноставнију хаљину.

Њену другу вjенчаницу дизајнирала је Стела Мекартни, а за разлику од прве ова није по себи имала никаквих детаља, већ је пратила линију тијела и открила мало више, тачније рамена и ноге кроз високи прорез на доњем делу, пише Index.

Пјевачица је објавила црно-бијелу фотографију на којој плеше са шампањцем у руци у лепршавој бијелој хаљини која је у горњем дијелу кројена као кошуља, па се од струка, који је наглашен траком, нагло шири и има дугачки шлеп. Ријеч је о креацији Каролине Херере коју је Ели, како је открила у опису фотке, носила дан након вјенчања. Због тога је ова хаљина и пуно лежернија од претходне двије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана