Ово је тајна негованог тена Меган Маркл

Агенције
Ово је тајна негованог тена Меган Маркл

Меган Маркл се усталила као икона стила - увијек са интересовањем пратимо њено појављивање у јавности, а ријетке су ситуације да нас је разочарала. Али поред сјајног стила, немогуће је не примјетити да је њена кожа увијек сјајна и његована, и да јој лице никад није преоптерећено шминком.

И док су одјевни комади које ова Американка носи већини нас недоступни, начин на који негује кожу лица заправо је свима доступан.

Наиме, козметичарка Никола Џос која је радила са Меган тврди да ова љепотица радо користи природну козметику и да редовно практикује маске из кућне радиности.

“Маске направљене од природних састојака су ефикасне, једноставне, нису скупе и имате пуну контролу над тим какве ћете састојке одабрати за своју кожу, и баш због тога их моји клијенти воле”, објашњава Никола.

Она је открила и прост рецепт за једну од “уради сама” маски коју и Меган понекад користи.

“За хидратацију и посвијетљивање лица помјешајте кокосово уље с мало куркуме, а за пилинг помјешајте овсијене пахуљице с мало меда”, открива ова козметичарка. Ипак, Џос савјетује и да прије него што на лице нанесете било коју маску направите мали тест - ставите мало смјесе на прегиб лакта како бисте видјели како ће ваша кожа да реагује.

Такође, додала је и да треба да прескочите састојке попут соде бикарбоне, лимуна, соли, шећера и зубне пасте када припремате домаће маске, јер могу да поремете киселост коже или изазову иритацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана