Ова грешка у шминкању чини да очи изгледају уморно и неиспавано

Agencije
 Ова грешка у шминкању чини да очи изгледају уморно и неиспавано

Иако се на прву лопту чини како уз смеђе очи пристаје баш све, то ипак није тако једноставно.

Већина смеђооких жена прави исту грешку и користи топле смеђе сјенке јер сматрају да ће се стопити са њиховом бојом очију и да ће изгледати природно. Нажалост, ефекат до ког ова грешка доводи је уморан и неиспаван изглед.

Оно што би, ако имате смеђе очи, требало обавезно да се нађе у вашем несесеру са шминком је палета сјенки хладних боја попут тамно плаве, сиве, пудерасто ружичасте и љубичасте. Ове боје ће вашим очима дати праву заводљиву ноту, а уз то ћете изгледати свјеже и одморно.

Ако посједујете палету са топлим смеђим нијансама и нисте спремне да је се ријешите, можете да ставите смеђе сјенке само на спољашњи угао ока, а остатак капка испуните свјетлуцавом бојом шампањца која ће отворити ваш поглед и дати вашим очима посебан сјај.

Позната шминкерка Џенифер Тротер упозорила је како би дјевојке требало да припазе и на одабир боје руменила и ружа. Оно што ће вам најбоље пристајати ако имате смеђе очи су њежне ружичасте нијансе које ће вашем лицу "поклонити" неколико додатних сати сна које нисте успјеле да одспавате.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана