Омега лансира нови сат у част Џејмс Бонда

Г.С.
Омега лансира нови сат у част Џејмс Бонда

Прије званичне премијере најновијег филма о агенту 007, Но Тиме То Дие, који ће се у биоскопима наћи од 20. новембра, Омега бренд је лансирао узвишени Сеамастер модел, специјално за славног тајног агента.

 

Џејмс Бонд носи Омега Сеамастер ручни сат од ГолденЕyе из 1995.године, али овог пута, славни бренд је креирао нешто заиста посебно за колекционаре и љубитеље овог филма – платинасто-златно издање свог Сеамастер Дивер 300 М.

Прошлогодишња верзија, креирана да прослави 50-у годишњицу Он Хер Мајестy’с Сецрет Сервице, такође је садржала бројчаник у форми спирале, а била је направљена од челика и ограничена на 7.007 комада, са цијеном од 6.500 долара. Ново издање, које такође долази са редним бројем на бројчанику и страни свог кућишта, овог пута направљено је у платинасто-златној верзији. Овог пута, није у питању ограничено издање, али ће вас часовник коштати 51.900 долара, прије пореза.

Естетика није крај разлика између ова два модела. Челична верзија из 2019.године, садржаја је скривени број 50 унутар СуперЛуминова индекса на позицији десет сати, као и грб породице Бонд на позицији 12 сати – ти акценти су задржани и на новом моделу. Оно што је ново, су казаљке и маркери, који су креирани од 18-каратног белог злата, док је тим материјалом акцентована и спирала на бројчанику. Каиш овог модела направљен је од коже и долази са полираном копчом, док су у понуди и варијанте са гуменим и НАТО каишевима, уколико су вам потребне спортске варијанте. Бројчаник нове верзије креиран је од црног емајла умјесто црне керамике, док је ронилачка скала урађена у платини.

Уколико сат окренете, можете видјети Омега Цо-Аxиал Мастер Цхронометер Цалибер 8807, видљив кроз полеђину кућишта. Стакло креирано од сафирног кристала, ласерски је гравирано и на себи носи грб, који је испуњен платином.

Поред тога, нови часовник долази са сопственим Глобе-Троттер кофером, тако да га можете носити са собом, гдје год да кренете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана