Од 1.000 женских парфема мушкарци највише падају на ова три

Г.С.
Од 1.000 женских парфема мушкарци највише падају на ова три

Да ли мирис може да привуче мушкарца који вам се свиђа? Јасан одговор: да!

Одређени мириси дjелују попут афродизијака, буде сва чула и распламсавају машту, а то можете сазнати на ТикТок профилу Schoolboy’s Scents.

Момак који се представља као стручњак за парфеме открио је какве мирисе мушкарци једноставно воле осјетити на женама, преноси Story.hr.

Мушкарци не обраћају пажњу само на изглед жене, већ прије свега на њен мирис – и то врло интуитивно. Дакле, може ли наш избор мириса помоћи привући вашу симпатију? Јасан одговор: да!

Ако сте у потрази за новим парфемом за ову сезону и желите привући пажњу мушкараца, откријте 3 парфема који су увијек добар избор према овом стручњаку за парфеме:

YSL Libre

Топао је и елегантан мирис који садржи ноте јасмина, цвијета наранџе и слатке лаванде и идеалан је за оне посебне, елегантне прилике у којима желимо показати своју најбољу верзију. Парфем је намијењен снажним и самоувереним женама које снажно миришу у складу са својим карактером.

Tom Ford Lost Cherry

Ово је воћни и слатки мирис с нотама црне трешње, горког бадема и ликера.

Xerjoff Lira

Лира је femme fatale с гурманским вибрацијама карамеле, искричавих цитруса, освјежавајуће лаванде и меком зачињеном језгром цимета и сладића за опојан twist.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана