Обукла хаљину српске модне дизајнерке и очарала свијет!

GS
Foto: Instagram

Некадашња мисица, глумица и манекенка Пријанка Чопра освојила је срце милиона људи још прије 23 године. Тада је била мис свијета! Ласкаву титулу добила је на 50-годишњицу такмичења, која је одржана 30. новембра 2000. године у Лондону. Такмичило се чак 95 љепотица из исто толико земаља, што је у том тренутку био највећи број учесница. Пријанка је тад имала само 18 година, али и дан-данас сачувала је глас који је прати - жена са нестварном љепотом.

 

Њене нове фотографије из Лос Анђелеса преплавиле су друштвене мреже, а људи широм свијета стављају акценат на хаљину коју је носила. Пријанка је прошетала црвеним тепихом поводом свог најновијег филма "Цитадел", а оно што је занимљиво, то је да је носила хаљину српске модне дизајнерке. Ријеч је о Роксанди Илинчић која полако, али сигурно добија славу у свијету познатих и славних. Њене креације носиле су Бијонсе и Серена Вилијамс, а о њима су брујали страни медији.

Розе свилена хаљина коју је Пријанка носила, долази из колекције Роксанде Илинчић за јесен 2022. године. Боја је веома упечатљива, прорези са стране дају одређену дозу секепилности и женствености. Пријанка је употпунила изглед шминком у ружичастим тоновима, као и сандалама прекривеним сребрним кристалима и дискретним минђушама, преноси Мондо

"Колико лијепа жена", "Ова боја хаљине је феноменална", "Културно, а провокативно", "Тако се то ради", "Хаљина је много лијепа", "Каква боја", "Браво Чопра, лијепо изгледаш", гласе само неки од коментара на мрежама. Да ли се вама допада њено издање?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана