Нова снаја Кејт Мидлтон удала се у свекрвиној вјенчаници старој 41 годину, сви причају о хаљини!

ГС
Foto: Инстаграм

Ализ Тевенан одушевила је многе избором своје вјенчанице када се удала за брата војвоткиње Кејт Мидлтон, Џејмса. Финансијска аналитичарка која говори три језика, а одрастала је у Француској, Њемачкој, Индонезији, Чилеу, Белгији и Енглеској, одлучила се за хаљину своје свекрве.

Једноставна и њежна вјенчаница с елементима бохо стила стара 41 годину савршено се уклопила у бајковито ладањско француско вјенчање, преноси Кликс.

Ализ Тевенан прије десетак дана изрекла је ‘судбоносно да’ својем одабранику Џејмсу Мидлтону на интимној церемонији у Француској, а на којој су присуствовали и војводе од Кембриџа, сестра младожење Кејт Мидлтон и принц Вилијам.  

Њежни и романтични изглед Ализ је постигла и одабиром вјенчанице, а сада се и зна гдје ју је набавила. Наиме, новопечена госпођа Мидлтон вјенчаницу је посудила од своје свекрве, мајке Џејмса и Кејт.

‘’Моје 'нешто посуђено' заправо је била хаљина моје свекрве Керол, која ју је посљедњи пут носила прије 41 годину на дан вјенчања у јуну 1980. године, рекла је Ализ. Ненаметљиву вјенчаницу отворених рамена и украшену везом Ализ је први пут испробала током локдауна када су она и Џејмс живјели с његовим родитељима у Баклберију у Беркширу.

Финансијска аналитичарка рођена у Француској рекла је да се у хаљину своје свекрве заљубила на први поглед.

‘’Док сам разговарала с Керол о хаљинама и дијелила идеје како бих се инспирисала, испробала сам њезину вјенчаницу и заљубила се. Савршено ми је одговарало и било је управо оно што сам жељела. Увијек ми је сметало што се вјенчанице носе само једном, па је било сјајно тако лијепој хаљини дати други живот’’, поручила је.

Уз вјенчаницу бохо стила, младенка је комбиновала букет пољског цвијећа, а коса јој је била распуштена. У јеку славља Ализ је на хаљину обула и бијеле 'старке'. Њезин супруг за цермонију је одабрао бијело одијело.

Џејмс и Ализ заручили су 2019. године, а због коронавируса два пута су одгађали измјену завјета. Супружници су за дом изабрали кућу на селу у којој им друштво праве њихових шест паса.

‘’Мислим да је купња куће једно од најстреснијих искустава у мом животу’’, повјерио се Џејмс на Инстаграму те додао како заправо нови дом представља праву срећу за пар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана